Annonce
Navne

Kirke- og kulturmedarbejder Karin Alsted Elkjer er død

Karin Alsted Elkjer, kirke- og kulturmedarbejder ved Bredballe Kirke er død, 54 år. Formanden for menighedsrådet, Kurt Holm Hansen, og kontaktperson i menighedsrådet, Karen J. Klint, skriver mindeord på vegne af menighedsrådet og personalet ved kirken:

Da vores kirke- og kulturmedarbejder Karin Alsted Elkjer i sommeren 2017 blev ramt af en aggressiv og ukendt kræftform, viste hun på flere måde stor styrke.

Selve sygdommen var hun åben om. Også at den var dybt alvorlig.

Med stolthed over sit arbejde med børn og unge i Bredballe fandt hun kræfter og overskud til at tage ansvar for, at dette arbejde kunne fortsætte og foreslog selv en kvalificeret vikar og var klar med at dele ud af de erfaringer og traditioner, hun selv havde bygget op. Det kom både børn og voksne til gode.

Hun tabte ikke interessen for arbejdet i Bredballe Kirke og håbede indtil for nylig, at hun ville kunne vende tilbage til jobbet. Da det stod klart, at sygdommen hindrede hende heri, viste Karin igen stor styrke, åbenhed og deltog i samtaler om, hvordan hun og vi kunne komme videre.

Hun havde håb om at blive rask nok til at kunne bidrage til andre opgaver i det kirkelige liv - f.eks. orgelspillet som gav Karin stor glæde i dagligdagen i sygdomsforløbet.

Det nåede hun desværre ikke. Kræften viste sin agressivitet, og Karin sov stille ind tidligt fredag morgen 31.august.

Karin efterlader sig et stort tomrum, hvor mange vil savne hendes lyse sind, hendes mod på at gøre tingene på en ny måde, hendes omsorg for andre, og hendes store ansvarsfølelse for et godt kirkeliv i sognet.

Tomrummet og sorgen er naturligvis størst i hendes nære familie, som vi sender vores dybtfølte medfølelse til.

Æret være Karins minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Tidligere tyv gav gode råd om sikring mod indbrud: - Jeg har engang hentet en kogle på en scooter

Fredericia

De unge får kortere snor: Skoleleder sætter kontant ind mod snus solgt i skoletiden

Annonce