Annonce
Erhverv

Klar til konkurrence: Ny mobilbutik åbner i Gothersgade

Lokalerne her, ved siden af Spetzler Optik, kommer til at rumme FastFix. Foto: Lene Dalsgaard Nielsdatter
FastFix hedder den nye butik i Gothersgade, der åbner i løbet af denne uge. Her tilbydes hurtig reparation af mobile elektroniske enheder.

Fredericia: I lokalerne ved siden af Spetzler Optik på Gothersgade 2 har Salim Mandozai gået og gjort klar til at åbne en mobilreparationsbutik.

Her tilbyder han hurtig reparation af mobiler og tabletter. Langt de fleste reparationer kan laves inden for en time, hvis det er en skade på skærmen, et batteri, der skal skiftes eller et defekt kabel. Andre skader, som for eksempel vandskader, kan Salim Mandozai ikke love at klare inden for en time.

FastFix, som den nye butik hedder, er den anden butik af sin slags i Danmark, da der også ligger en i centrum af Århus.

Salim Mandozai er godt klar over, at der i forvejen ligger en mobilreparationsbutik i Gothersgade samt én lige rundt om hjørnet i Danmarksgade. Han mener dog, at der er plads til dem alle tre i centrum af Fredericia.

- Det er et stort marked, så der er plads til os alle tre. Vi kommer iøvrigt til at skille os lidt ud fra de andre butikker, for vi vil også sælge brugte telefoner, siger Salim Mandozai, der åbner butikken, så snart han har modtaget dankortterminalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Seks Horsens-boksere i finalen ved JM

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce