Annonce
Fredericia HK

Klasseforskel i Thansen Arena: FHK led kæmpe-nederlag til TTH Holstebro

Jakob Mikkelsen og FHK kom i menneskehænder, da TTH Holstebro vandt med 38-28 i Fredericia. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Fredericia HK tabte tirsdag aften med 10 mål til et velspillende TTH Holstebro-mandskab, der i perioder var FHK flere klasser overlegne.
Annonce

Fredericia: Fredericia HKs sejrsløse stime blev udbygget til seks, da de tirsdag aften led sæsonens ottende nederlag til et velspillende TTH Holstebro-mandskab, der i store perioder var flere klasser bedre end fredericianerne.

FHK tabte kampen med 38-28 – og på et tidspunkt var måldifferencen endnu større end ved slutfløjt.

Fredericia HK-TTH Holstebro 28-38 (12-18)

Håndboldligaen

Mål for FHK: Kristian Stoklund 6, Rune Schrøder 5, Kasper Young 5, Rune Andersen 3, Jakob Mikkelsen 3, Victor Skillhammar 2, Nikolaj Mehl 1, Martin Bisgaard 1, Rasmus Meyer 1, Jakob Frederiksen 1.

Mål for TTH: Christoffer Cichosz 7, Kasper Kildelund 6, Nikolaj Enderleit 6, Johan Meklenborg 5, Magnus Bramming 4, Jonas Porup 4, Kay Smits 3, Allan Damgaard 1, Niels Lindholdt 1, Johan Kofoed 1.

Advarsler FHK: Jesper Lindgren (2), Rasmus Meyer (1).

Advarsler: TTH: Nikolaj Endeleit (1), Niels Lindholt (1).

Dommere: Lars Hansen og Klaus Andersen.

Tilskuere: 1910 i thansen Arena.

Annonce

Udvisninger banede vejen for TTH-stime

Kampen startede ellers jævnt de to hold imellem. Fem minutter inde i opgøret var stillingen 3-3, og indtil kampens 12 minut havde værterne og gæsterne scoret på skift.

Derefter begyndte det dog at gå galt for fredericianerne, da Rasmus Meyer – til stor utilfredshed for både spillere, træner og tilskuere – blev tildelt en to minutters udvisning, og gæsterne i samme situation fik idømt et straffekast. I forvejen var FHK én mand i undertal, hvorfor TTH kunne se frem til godt og vel et minut med to mand i overtal.

TTH eksekverede det efterfølgende straffekast, hvorfor FHK for første gang var nede med to scoringer – og tilmed var to mand i undertal.

Gæsterne formåede at øge føringen yderligere til 8-5, før FHK fik deres to mand tilbage fra skammekrogen.

Herefter formåede FHK i en kort periode at holde trit med de hvidtrøjede TTH-spillere, da de med to lyn-hurtigere scoringer fik reduceret gæsternes tremåls-forspring til en enkelt scoring.

Men så begyndte ligaens nummer tre at tage hård hånd om opgøret.

Annonce

Leverede ikke på afgørende tidspunkt

Få minutter senere bankede en velspillende Kasper Kildelund bolden i nettet til en 12-8 føring til gæsterne, hvilket fik FHK-træner Jesper Houmark til at foretage en målmandsudskiftning. Og det gav FKH-holdet et kærkomment løft.

En brandvarm Jimmi Andersen lagde nemlig ud med to redninger i træk, og det var først godt fem minutter efter hans indskiftning, at det lykkedes gæsterne at passere FFH-keeperen.

Problemet var dog, at FHKs offensiv ikke havde formået at straffe TTHs scoringsløse stime, hvorfor det gik helt galt for hjemmeholdet mod afslutningen på første halvleg, da gæsterne endelig havde fundet en vej bag Jimmi Andersen.

TTH kunne derfor gå til pause med føring på 18-12, hvorfor det lignede en umådelig svær opgave for FHK at finde en vej tilbage i opgøret.

Annonce

Klasseforskel

Og tilbage i opgøret kom FHK ikke. Tværtimod.

TTH-mandskabet kom nemlig flyvende ud efter pausen, og allerede få minutter i anden halvleg udbyggede stregspilleren Christoffer Cichosz udeholdets føring til 21-13 med sin femte scoring.

TTH fortsatte med at få FHK-nettet til at blafre, og ti minutter inde i anden halvleg gjorde Magnus Bramming det til 26-17 for gæsterne, efter han først brændte et straffekast, men efterfølgende greb returbolden og scorede. En situation, der meget godt kendetegnede FHKs aften i Thansen Arena.

Selv en ni-målsføring fik dog ikke gæsterne til at slappe af. Med 10 minutter tilbage af opgøret var FHK nede med 14 mål, og det virkede som om, at hver gang FHK fik sendt bolden i modstanderens net, lå den i eget få sekunder senere.

Til slut lykkedes det FHK at få pyntet lidt på resultatet, men TTH kunne rejse hjem med en velfortjent sejr på 38-28.

Næste opgør for FHK venter søndag, når Mors-Thy kommer på besøg i Thansen Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Borgmester varsler mere hjemmearbejde: Få coronasmittede i Fredericia må ikke blive en sovepude

Fredericia

Bøvl med rundspørge om kommunal rengøring: Uklar kommunikation dumper Fredericia i stort tjek

Fredericia

Frivillige søger videre efter Jørgen: Helikopter sættes ind i eftersøgning

Fredericia

Se video fra Østerstrand: Borgmester fortæller om den lokale corona-situation

Annonce