Annonce
Kultur

Klovn samlede fredericianerne i drive-in-bio

De fremmødte kunne kvit og frit hente billetter til arrangementet via Radio VLR. Det havde de 150 billister, som pladsen kunne rumme, valgt at gøre. Privatfoto
Annonce

Fredericia: Alle 150 pladser blev optaget, da ElboBladet i samarbejde med Sydbank og Radio VLR torsdag aften arrangerede gratis drive-in-biograf i Kanalbyen.

Vejret viste sig tilmed fra sin fine side, ligesom folk kørte ind på pladsen i god tid, hvor de kunne dyste i en såkaldt Kahoot-quiz, inden filmen, Klovn The Final, blev vist på den opstillede storskærm.

- Der var en god stemning, og folk virkede glade for måden, det foregik på, nu hvor man er forhindret i så mange andre ting i den seneste tid. På den måde var det en perfekt aften på samme måde, som det har været i de andre byer, vi har arrangeret drive-in-bio, siger Benny Henriksen fra Jysk Fynske Mediers Brandcare.

På storskræmen blev der vist Klovn The Final. Inden filmen havde de fremmødte mulighed for at vinde præmier ved en quiz, som foregik over internetsiden Kahoot. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Else Warming fra Fredericia gjorde rent i 25 år, men faldt: Blev starten på et langt og smertefuldt forløb

Annonce