Annonce
Fredericia

Klubber skal blive enige om pris for spil på kunstgræs

Når kunstgræsset er rullet ud og klar til at blive spillet på, så skal også fodboldspillere fra de øvrige klubber i kommunen kunne komme til for en fornuftig pris. Foto: Mads Hansen
fredericia - Hvis serieholdet i Bredstrup-Pjedsted IF eller U 8-drengene fra Taulov vil prøve at spille på kunstgræs, så skal det være muligt indenfor kommunegrænsen. Priserne skal harmoniseres og være konkurrencedygtige med banerne i nabokommunerne.

- Vi er blevet bedt om i fællesskab at komme med et oplæg til, hvad det skal koste at benytte banerne. Der er jo fornuft i, at kommunens hold benytter de lokale baner fremfor at køre til enten Kolding eller Middelfart, siger Keld Wesenberg, EGIF Kunstgræs.

Der vil fremadrettet være kunststofbaner både i KFUM-parken på Randalsvej, i Erritsø i tilknytning til banerne på Krogsagervej og i Taulov ved Elbohallen. Desuden har FfF en stor kunstgræsbane i Madsby.

Alle baner er opført med mere eller mindre kommunalt tilskud.
Annonce

Anlæg for 7,5 mio. kr.

I alt anlægges der kunstgræsbaner for 7,5 mio. kroner. I beløbet er der afsat midler til at sikre mere lys over banerne.

- Vi skifter lyskilderne, så der blive en lux-styrke på 150. Med den styrke kan banen benyttes til divisionsfodbold, siger Keld Wesenberg.

Lysstyrken skal også skrues op over anlægget i KFUM-parken og i Taulov.

Desuden skal klubberne finde frem til, hvordan de billigst og måske i fællesskab kan indkøbe det nødvendige udstyr til drift af banerne. Det omfatter blandt andet snerydning og luftning af det kunstige græs.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Stilhed før storm: Restauratører forventer større rykind i weekenden

Fredericia For abonnenter

Gluten styrer hele Pernilles tilværelse: - Du skal ikke have ondt af mig

Fredericia

Mens værtshuset har været lukket ned: Kahytten har opgraderet på madfronten

Annonce