Annonce
Dette er en klumme. Den udtrykker skribentens holdning.
Debat

Klumme: Det, vi ikke taler om – tabu i en frygtstyret tid

Vi bør være kritiske over for de informationer, vi får fra myndighederne om coronapandemien, mener denne uges klummeskribent, Johnny Lassen. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Klummen er udtryk for skribentens egen holdning. 

Hele coronakrisen er farvet af den mest dystre historiefortælling siden 2. Verdenskrig.

Der er et afsindigt vigtigt behov for, at vi tør stille kritiske spørgsmål og ikke blot lade os ride med på bølgen af frygt, der hele tiden tillægges nye dimensioner.

Annonce

Står vi midt i verdens farligste pandemi, og træffes der rationelle beslutninger, eller er der andre interesser i spil?

Kan og bør vi stole blindt på det, vi bliver fortalt af Mette Frederiksen, Magnus Heunicke, Søren Brostrøm, Henrik Ullum og Thomas Senderovitz m.fl.?

Skal vi blot fortsætte med at rette ind og gøre som Mette F. og co. siger og så tro på, at vi får vores frihed tilbage?

Er vores demokrati, ytringsfrihed og personlige frihed under alvorligt angreb?

Jeg har uendeligt meget på hjerte, men alt for få linjer at gøre med. Derfor kan jeg desværre kun skrabe i overfladen på enkelte fokuspunkter. Mit ydmyge håb, er at du selv har modet og lysten til at dykke dybere.

Da corona skyllede ind over verden som en anden tsunami, og vi nærmest blev druknet i frygt, red jeg med på bølgen. Jeg købte ind på lastbiler med lig i Italien og åd det meste af, hvad Mette og de andre såkaldte eksperter fortalte.

Jeg vidste ganske enkelt ikke bedre, og min viden om epidemi, pandemi, virusser mm., kunne ligge på et meget lille sted. Jeg har nu brugt langt over 600 timer på research for at forstå, hvad corona/sars-cov-2/covid-19 er for nogle størrelser.

Min faglige viden om ledelse, psykologi, kommunikation, videnskabsteori og forskning, magtstrukturer, frygt, grådighed, etik, manipulation og meget mere har jeg brugt flittigt for at kunne stille undrende spørgsmål til den kurs, Mette har sat.

Jeg har mange gange gennem denne ”krise” haft en klump i maven og en tåre i øjenkrogen. Især da ældre i foråret ikke kunne få besøg, og mange døde ensomme, uden at familierne fik sagt ordentligt farvel. Frygt, angst og depression har nået nye, skræmmende højder, og senfølgerne af dette vil være at spore mange år ud i fremtiden.

I min research er jeg desværre stødt på rigtig meget, der gør, at jeg ikke længere bare kan stole på Mette og co., samt den styring der kommer via WHO (World Health Organisation) m.fl. Jeg har kigget bagom corona og er blevet mødt af skræmmende viden. Her kommer blot et par eksempler ud af mange.

Det løb mig koldt ned ad ryggen, da jeg for nogle måneder siden opdagede, at WHO havde lavet en ændring af, hvad der skal til for at opnå flokimmunitet. I hele menneskets historie har vi opnået immunitet ved at blive udsat for virus og deraf blevet naturligt immune. Denne naturligt opnåede immunitet har de nu fjernet på deres hjemmeside, og nu beskrives flokimmunitet som noget, der skal opnås via vacciner!


Da corona skyllede ind over verden som en anden tsunami, og vi nærmest blev druknet i frygt, red jeg med på bølgen. Jeg købte ind på lastbiler med lig i Italien og åd det meste af, hvad Mette og de andre såkaldte eksperter fortalte.


Dette er absolut skræmmende og fatal manipulation, som primært gavner den magtfulde medicinalindustri, der founder WHO.

I al ubemærkethed har Magnus Heunicke netop lige fået indført en bekendtgørelse der, i ly af covid-19, giver mulighed for at tvangsteste, tvangsindlægge, tvangsisolere og tvangsbehandle, blot på en formodning om at være smittet. (Retsinformation, BEK nr 36 af 13/01/2021). Vi er på vej mod fatale konsekvenser for vores menneskerettigheder.

Under 2. verdenskrig eksperimenterede man med vacciner på mennesker, der i den grad blev brugt som forsøgsrotter. Gennem Nürnbergkoden forstod man, at det etisk aldrig måtte komme så vidt igen.

Nu står vi i menneskehedens største eksperimentelle vaccineforsøg på netop mennesker som du og jeg med vacciner, der kun er nødgodkendt, og som absolut ingen kender potentielle langtidsbivirkninger af.

Et stort antal nationale og internationale advokater, forskere mm. gør alt, hvad de kan for at få stoppet massevaccination af sunde, raske mennesker. Der er p.t. internationale retssager på vej, der skal afsløre manipulation med, hvor farlig denne ”pandemi” er.

Johnny Lassen. Foto: Søren Gylling

Hvorfor er det gået så galt, og hvordan kan Mette og Magnus forsvare at fortsætte af den kurs?

Det er aldrig for sent at vende om, uanset hvor langt man er kommet af den forkerte vej.

Du har sikkert gættet, hvad jeg mener om svarene på mange af de spørgsmål, jeg stiller.

Ha' venligst respekt for, at mit opråb om, at der er noget helt galt, kommer fra både en faglighed og en stærk medmenneskelighed. Så stol ikke på alt, vi bliver fortalt.

Med en bevidsthed om forskellige scenarier, der venter for os i fremtiden, er det med et blødende hjerte og tårer, der triller ned ad kinden, at jeg desværre bliver nødt til at afslutte min klumme her.

Tak, fordi du læste med.

Hånden på hjertet

Klummen "Hånden på hjertet" skrives på skift af følgende:

Pernille Junie Pedersen, hundefrisør og byrådskandidat

Johnny Lassen, coach og psykoterapeut

Christoffer Riis Svendsen, projektleder

Maria Skuladottir, skuespiller

Massimo Grillo, videoproducent

Belinda Bech Andersen, administrator

Annonce
Erhverv For abonnenter

Katrine ville være dyrlæge eller frisør. Men synet af en boreplatform fik hende sporet ind på et helt andet fag

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Gammel Fredericia-virksomhed kan juble - overskuddet mere end fordoblet

Erhverv For abonnenter

Seks bogstaver med forkert skrifttype udløser bøde på 20.000 kroner: Statskassen må mangle penge, lyder det fra virksomhedsejer

Fredericia

Procestårne og rør bliver omgivet af vilde blomster  - måske må du også plukke

Live Sport For abonnenter

Se matchen her: Holsted Tigers tager imod Esbjerg Vikings

For abonnenter

Den perfekte storm har ramt bilbranchen: Bilerne bliver i nærheden af 30 procent dyrere

Fredericia For abonnenter

Det søde er blevet surt: TV-kendt konditor slog stor dej op, men er løbet ind i problemer

Sif og Andreas vil give mere til jorden end de tager: Sådan kom de i gang uden at stifte stor gæld

Erhverv For abonnenter

Da Peter ødelagde ryggen og blevet fyret, stod lokal virksomhed klar med åbne arme og en hjælpende hånd: Nu har de vundet særlig pris

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

Erhverv

38-årige Nina Østergaard bliver topchef for Fyns største koncern

Erhverv For abonnenter

Stor kæde åbner i Fredericia: - De fleste kender os fra skruer, men vi er også gode til mange andre ting

Fredericia

Modige Mia blåstemplede ny legeplads: Få et kig ind i den nye oase midt i Kanalbyen

Annonce