Annonce
112

Knallertkører brækkede skinneben i sammenstød

Knallertkøreren brækkede skinnebenet, da han var involveret i et færdselsuheld fredag aften. Arkivfoto: Michael Bager

Vejle: En 39-årig mand fra Vejle brækkede fredag aften et skinneben, da han omkring klokken 20.30 var involveret i et færdselsuheld i krydset Ågade/Vesterbrogade.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Ifølge politiets døgnrapport kom den 39-årige kørende ad Ågade på knallert. Ved krydset Ågade/Vesterbrogade kørte den 39-årige frem i krydset uden at overholde sin vigepligt. I krydset blev han ramt af en bil, som blev ført af en 19-årig mand fra Vejle, og det var ved sammenstødet, at knallertføreren brækkede sit skinneben.

Klokken 22.30 kørte en 23-årig mand fra Vejle galt i bil i krydset Bredstenvej/Ballevestvej, oplyser politiet.

Den 23-årige blev efter uheldet anholdt, da det viste sig, at han var påvirket af narkotika, var i besiddelse af fem gram hash, ikke havde kørekort og desuden kørte i en stjålet bil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Sport

Den danske liga er vigtigst for os

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce