Annonce
VB

Knust Finnbogason: Livet går op og ned

Kjartan Finnbogason med hænderne til hovedet efter sit misbrugte straffespark i de døende sekunder af første halvleg. Foto: Yilmaz Polat
Vejle Boldklubs straffesparkssynder, Kjartan Finnbogason, var knust efter klubbens nederlag til Hobro. Han ser gerne en fremtid i klubben.

Vejle: Kjartan Finnbogason var totalt knust, da han forlod banen efter det skæbnesvangre 2-0-nederlag til Hobro.

Der var tårer i øjnene på skarpretteren, som misbrugte et vigtigt straffespark i døden af første halvleg. Næsten samme tid sidste år var han søgelyset af en positiv grund, da han scorede to mål for AC Horsens mod Brøndby og stoppede klubbens fra vestegnens forsøg på at blive mester.

- Det er sjovere at være på den anden side. Vi ville så gerne det her. Alle i klubben og klubbens fans. Det er mentalt hårdt at spille fodbold, og det går op og ned ligesom resten af livet gør. Nu skal Vejle op igen, sagde han.

Han har et halvt år tilbage af sin kontrakt, og han løber ikke mod døren på grund af nedrykningen.

- Hvis jeg selv skulle bestemme, blev jeg i Vejle. Jeg er blevet taget fantastisk imod af klubben og fansene, og jeg vil gerne blive her. Men det er ikke op til mig alene, sagde han.

Han mente, at Vejle Boldklub hører til i Superligaen.

- Det er en fantastisk klub, som fortjener at være i Superligaen. Opbakningen fra fansene er fantastisk, sagde han.

Hvis jeg selv skulle bestemme, blev jeg i Vejle. Jeg er blevet taget fantastisk imod af klubben og fansene, og jeg vil gerne blive her. Men det er ikke op til mig alene.

Kjartan Finnbogason, angriber i VB

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce