Annonce
Trekantområdet

Kolding Bibliotek tager dig med på en tur ud i rummet

Man kan blandt andet opleve et spektakulært kemishow på Kolding Bibliotek. Foto: Lasse Lagoni

Kolding: På Kulturnatten fredag 23. august og i Trekantområdets Festuge i uge 35 kan man opleve et væld af arrangementer, der udforsker det ydre rum, lyder det i en pressemeddelelse fra Kolding Bibliotek.

- Vidste du, at det regner med diamanter på Uranus? På Kulturnatten og i Trekantområdets Festuge kan du tage på opdagelse i rummet på Kolding Bibliotek. Du kan blandt andet opleve et spektakulært kemishow eller møde danskeren, der måske bliver udvalgt til en envejstur til Mars. Slå dig ned til en spacy koncert med sange om rummet og afprøv, om du kan danse som en computerfigur, når der er lynkursus i Fortnite-dans for hele familien.

I Trekantområdets Festuge gæster astrofysiker Michael Linden-Vørnle Kolding Bibliotek og giver sit bud på, om vi kommer til at kolonisere Mars i fremtiden. Hvad vil det kræve af mennesket at leve i sådan et udfordrende miljø? Foredraget foregår fredag den 30. august klokken 19, og du kan få en gratis billet på koldingbib.dk.

Kulturnatten på Kolding Bibliotek foregår fredag 23. august klokken 16-22. Alle arrangementer og aktiviteter er gratis at deltage i.

Annonce
Prøv om du kan danse som en computerfigur, når der er lynkursus i Fortnite-dans for hele familien. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce