Annonce
Erhverv

Kolding-virksomheder fejrede 120-års jubilæum

Procudan kunne 1. maj fejre 120 års jubilæum, og det er evne til at omstille sig, der har medvirket til, at virksomheden fortsat eksisterer. - Vi kigger fremad og er altid på udkig efter nye muligheder for at sætte vores faglige nysgerrighed i spil og udvikle værdi i fællesskab med vores kunder, udtaler administrerende direktør Tommy H. Pedersen. Foto: Procudan
Evnen til konstant at udvikle sig har været en vigtig årsag til, at Procudan netop har kunnet fejret 120-års jubilæum, lyder det fra direktøren.

Kolding: Virksomheden Procudan, der er ekspert i ingredienser og emballage til fødevarer, kunne den 1. maj fejre 120-års jubilæum.

Procudan blev stiftet i København under navnet De Danske Mejeriers Fællesindkøb. Siden er virksomheden flyttet til Kolding, og selvom Procudan fortsat er leverandør til fødevarebranchen, er meget ændret siden 1901.

- Vi er stolte over, at vi i 120 år har udviklet os i takt med markedet og kundernes behov. For at vi kan skabe og fastholde en relevans, kræver det, at vi konstant har fingeren på pulsen og er opmærksomme på skiftende tendenser hos forbrugerne, udtaler ejer og administrerende direktør Tommy H. Pedersen i en pressemeddelelse.

Annonce

Evnen til konstant at udvikle sig, er ifølge Tommy H. Pedersen årsagen til, at Procudan gennem mere end hundrede år har leveret ingredienser og emballage til fødevareproduktion og virksomheder inden for sundhed.

- Vi har nogle fantastisk passionerede medarbejdere, der bidrager til virksomhedens succes med konstruktivt samarbejde på tværs af fagligheder, fortæller Tommy H. Pedersen.

I virksomheden er man stolt over virksomhedens lange historie, men i dagligdagen bruger man ikke tiden på at mindes fortidens milepæle.

- Vi kigger fremad og er altid på udkig efter nye muligheder for at sætte vores faglige nysgerrighed i spil og udvikle værdi i fællesskab med vores kunder. Seneste eksempel er Procudan Blends, hvor vi tilbyder at blande ingredienser for kunderne, lyder det fra Tommy H. Pedersen.

Kort om Procudan

Grundlagt i 1901 under navnet De Danske Mejeriers Fællesindkøb. Har siden 2002 været kendt som Procudan.

Leverer ingredienser og emballage til fødevareindustrien og virksomhederne inden for sundhed.

Har Skandinavien som hjemmemarked.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce