Annonce
Kolding

KoldingQ i smerteligt nederlag

KoldingQ i hård duelFoto: Søren Gylling

En svær udebane kamp mod Fc Nordsjælland var udfordringen for KoldingQ. Det var et Kolding hold, som var inde i en dårlig periode, med kun to point i fire kampe. Deres modstander var nummer et i ligaen, så det var på papiret en svær kamp. Det blev også til et nederlag til koldingenserne, som må tage tilbage til Kolding med et nederlag på 5-0 i rygsækken.

Første halvleg var knapt begyndt før bolden lå i Kolding målet. Et flot kontra angreb endte i panden på Amalie Jørgensen Vangsgaard, som bragte hjemmeholdet foran. Hun skulle spille en rolle senere i opgøret i form af en assist til Florentina Olar, som med en flot vending kunne øge føringen til 2-0. Ved halvlegens afslutning var stillingen 3-0.

Anden halvleg kunne Florentina Olar sikre sig sit hattrick. Et flot indlæg fra tidligere målscore Vangsgaard, gav en flot assist til Olar som kunne prikke bolden ind til 4-0. Det blev også til 5-0 til hjemmeholdet, hvor målscoren igen var Vangsgaard. Efter et kort hjørnespark endte bolden hos hende, som sparkede bolden ind bagved Kolding målmanden, som ikke kunne se bolden for sine medspillere. Olar og Vangsgaard gjorde forskellen i dag for hjemmeholdet, hvor de dominerede fra start til slut. Slutresultatet lød på 5-0 over Kolding.

Næste kamp for KoldingQ bliver i Sydbank Pokalen mod Næsby BK.

Fc Nordsjælland – KoldingQ 5-0 (3-0)

Fodbold, Gjensidige Kvindeliga, Kvinder

Mål for begge hold: Amalie Jørgensen Vangsgaard (5., 82.), Florentina Olar (13., 31., 59.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Lige nu: Ild i ejendom ud til landevej

Fredericia For abonnenter

Håndværkerformand sætter spørgsmålstegn i mørklægningssag: Millioner kunne måske have været sparet

Fredericia For abonnenter

Sådan foregår det i dag: Håndværkere fordeler opgaver efter nummer

Annonce