Annonce
Kolding

KoldingQ tager endnu et skridt i Sydbank Kvindepokal

KoldingQ jubler efter scoring. Foto: Mads Hansen

Onsdag aften spillede KoldingQ Sydbank Kvindepokal mod Vildbjerg i det midtjyske. Vildbjerg, som normalt spiller i den næstbedste kvinderække, havde masser af selvtillid inden dagens opgør. Efter en sejr over topholdet AAB var de klar til at tage imod de koldingensiske kvinder. Kolding havde også tanket selvtillid efter deres flotte sejr over Fc Nordsjælland i Gjensidige Kvindeliga. Dog havde KoldingQ problemer i sidste runde af Sydbank Kvindepokal, da sejren først kom i overtid. Denne gang gik det noget bedre da KoldingQ vandt 2-0 og sikrede sig videre avancement i Sydbank Kvindepokal.

Første halvleg forløb uden de helt store chancer. Koldingholdet var meget boldstyrende i kampen og havde i store dele af halvlegen styr på modstanderen. Første halvleg slutter 0-0, men Kolding var optimistiske og det blev også belønnet i anden halvleg.

I anden halvleg fik KoldingQ sendt bolden i målet. Det var Sif Rykær som stod bag føringsmålet. Efter et hjørnespark endte bolden hos Sif Rykær, som med en første gangs afslutning bragede bolden i nettet. Det skulle også blive til endnu et mål for koldingenserne, og det stod Pernille Pedersen for. Vildbjerg forsvaret glemte at dække hende op også kunne hun trille bolden i må til slutresultatet 2-0.

Cheftræner Peter Pedersen sagde følgende om sejren.

- Vi vidste, at vi modsætning til vores sidste kamp var det os som skulle prøve at åbne en solid defensiv op. Og det gjorde vi med fin tålmodighed, så de blev trætte, også slog vi til.

KoldingQ skal på lørdag spille mod Thy/Thisted i en svær udebane kamp.

- Det bliver en anden kamp end den første vi spillede mod dem. Alle folk er i gear så det bliver en betydeligt svære kamp. De har en fantastisk hjemmebane, men vi vil forsøge at tage derop og drille dem lidt.

Vildbjerg-KoldingQ 0-2 (0-0)

Fodbold, Sydbank Kvindepokalen, Kvinder

Mål for begge hold: Sif Rykær (66.), Pernille Pedersen (83.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

37-årig kvinde dømt for omfattende bedrageri: 'Udlejede' campingvogn og 'solgte' koncertbilletter

Annonce