Annoncørbetalt indhold

Kom godt i gang med at investere

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du også en af dem, der længe har gået rundt og overvejet at komme i gang med at investere, men bare har svært ved at tage første skridt? Du er langt fra den eneste. Mange synes, det kan være skræmmende og overvældende at kaste sig ud i investeringer, selvom de godt er klar over, at der kan være mange penge at tjene på det. Typisk er det mangel på viden om investeringsverdenen, der gør det så skræmmende. Derfor er det et oplagt første skridt.


Annonce

Når det kommer til penge og risikoen for at miste dem, giver det god mening, at man er lidt påpasselig. På samme tid er det næsten altid klogere at investere penge, end blot at lade dem alle stå på en opsparingskonto, hvor de i virkeligheden kommer til at falde i værdi med tiden. Derfor er det en god idé at komme i gang med investeringer. Hvis man tager det i sit eget tempo, behøver det slet ikke at være så skræmmende.


Find den rette type af investering 

De fleste tænker nok på aktier og måske obligationer, når de tænker på investeringer. Det er noget f det mest almindelige at investere i, og vi har nok alle set film eller hørt nyheder, hvor aktiemarkedet har været i centrum. Aktier giver mulighed for at sætte en strategi sammen, der passer perfekt til dig. Her skal der tages udgangspunkt både dine mål og dit temperament.


Der er dog ingen, der siger, at det skal være aktier, du investerer dine penge i. Der er nemlig mange andre muligheder, hvor en af de nyere og mere populære valg er at investere i kryptovaluta. Køb en bitcoin, hvis du kunne være interesseret i at følge disse nyere tendenser. Dog bør du – ligesom med alle andre investeringer – bruge noget tid på at sætte dig godt ind i markedet, inden du investerer dine penge.


Føl dig sikker 

Man bør aldrig investere flere penge, end man har råd til at miste. Men der er dog masser af muligheder for at lave sikre investeringer, hvor risikoen for tab er meget lille. Hvor stor en risiko, man skal løbe, afhænger meget af ens egne ønsker og mål samt ens temperament. Hvis du ved, at du først vil sælge dine aktier efter mange år, kan det godt være smart at købe aktier med en større risiko. For selvom selskaberne kan møde modgang i noget tid, er den overordnede tendens på aktiemarkedet, at kurserne stiger. Der vil derfor være stor sandsynlighed for, at dine aktier vil have steget i værdi på trods af forhindringer hen over en lang årrække.

Der er stor forskel på, hvor risikofyldte investeringer i aktier kan være. Der findes masser af aktieselskaber, hvor kursen har været stabilt stigende over mange år. Disse typer af aktier er oplagte til dig, der helst vil løve så lav en risiko som muligt. Desuden er der mulighed for at lave en såkaldt risikospredning, hvor du køber aktier ved flere forskellige selskaber. Det nedsætter din risiko for at miste alle din penge, selvom en eller flere af selskaberne møder modgang.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.