Annonce
Læserbrev

Kom indenfor Kolding (Kommune)

Annonce

Læserbrev: Kom indenfor. Drik en kop kaffe. Få en god snak. For en af de ting som gør et samfund, en by, stærk, er når flest trives og ikke er fremmedgjorte for hinanden. Derfor er det vigtigt at have det rum, det sted, hvor forskelligheden har gode vilkår.

Mange går måske bare forbi Adelgade 10, lige i midten af Kolding hvor Café Paraplyen ligger. Måske fordi man tror, det ikke er et sted, man må komme, måske fordi man er bange for at forstyrre nogen, måske fordi man er lidt nervøs for at møde nogen, som ikke er helt som en selv … Men gå bare ind. Gå ind og oplev en hyggelig stemning og et sted, hvor der er rummelighed til at vi kan skabe en bedre forståelse for den forskellighed, vi mangfoldige mennesker er.

Kagerne er super gode, og kaffen kan nydes i fred eller med en god samtale. Samtale fremmer forståelse, den forståelse som binder bedre sammen og skaber et helt samfund, hvor så mange som muligt kan være en del af. Derfor er der et stort håb om at Kolding Kommunes besparelser ikke betyder disse mange meget gode og vigtige kopper kaffe behøver at begrænses i alt for hårdt omfang i en tid, hvor ensomhed fylder meget. Kom bare fortsat ind kære Kolding Kommune hos Café Paraplyen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce