Annonce
Livsstil

Kom til Fredericia for knap et år siden: Nu åbner Jan og Lars ny butik i et andet univers

8.-10. oktober slår Lars Enevoldsen og Jan Johansen dørene op til Møbel-Universet på Fuglsangs Allé 30A, der ligger ud til Vejlevej. I forvejen ejer de Senge-Universet, der ligger under 100 meter fra den nye butik. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Efter et år med sengebutik i Fredericia udvider Jan Johansen og Lars Enevoldsen med ny butik, der ligger få meter fra den eksisterende.

Fredericia: - Vi har godt nok solgt meget på det seneste. Det gælder både senge og møbler.

For en kort stund er den jyske beskedenhed knap så beskeden hos Jan Johansen, der sammen med Lars Enevoldsen ejer Senge-Universet, der ligger i Egtved, Grindsted og på Fuglsangs Allé 24 her i Fredericia.

Snart åbner makkerparret op for endnu en butik i et nyt univers. Det sker, når Møbel-Universet holder åbningsweekend 8.-10. oktober på Fuglsangs Allé 30A.

Annonce

Men faktisk har de to møbelfolk allerede tyvstartet med besøg i butikken fra kunder, der lige vil ind at se, hvad den byder på.

For det meste har det ført salg med sig. Det håber Jan Johansen og Lars Enevoldsen også sker i åbningsweekenden, hvor de byder på vin og lidt godt til ganen.

- Vi håber på at tiltrække en masse ved at lave nogle åbningstilbud, man ikke kan sige nej til, forklarer Jan Johansen.

Tid til kunderne

6. november sidste år åbnede Senge-Universet i Fredericia. Siden har de åbnet ny butik i Grindsted for knap to måneder siden, og skal man tro de to sælgere, har de ramt noget rigtigt i markedet med deres koncept, der blandt går på, at kundeservicen skal være i top. Det inkluderer blandt andet, at de kører varerne ud til kunder og tilbyder en kop kaffe, når de er i butikken.

Foruden salg til private sælger Jan Johansen og Lars Enevoldsen også til erhverv. Hjørnesofaen her på billedet er en af de dyrere modeller fra Maxdivani. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Og så er lønomkostningerne holdt nede, da det hovedsageligt er Jan Johansen og Lars Enevoldsen, der står i de fire butikker. Det kan lade sig gøre, da åbningsdagene er få i løbet af ugen.

- Det handler om, at folk vænner sig til at komme her, mens vi holder åbent. Og passer åbningstiderne ikke, kan folk altid ringe og aftale en tid, så de kan komme forbi, når det passer dem, pointerer Jan Johansen.

Det handler om, at folk vænner sig til at komme her, mens vi holder åbent. Og passer åbningstiderne ikke, kan folk altid ringe og aftale en tid, så de kan komme forbi, når det passer dem.

Jan Johansen, medindehaver af Senge-Universet og Møbel-Universet

Med stor tilfredshed ser han tilbage på det første år i Fredericia.

- Folk har taget godt imod os, og vi ser nu frem til, at Jysk, Thansen og Elgiganten åbner over for os (på den anden side af Vejlevej, red.). Det vil gøre, at her kommer endnu flere ud i området, siger Jan Johansen.

Annonce

Til enhver smag

Møblerne i den 312 kvadratmeter nye butik ligger i såvel lave som høje prislejer. Her er alt fra små sofaer til store lædersofaer fra den italienske designer Max Divani. Spiseborde, stole og stueborde er også blandt sortimentet, ligesom man kan finde enkelte skabe i butikken.

- Her er noget til enhver smag. Godt nok har vi ikke plads til alle slags møbler under et tag, men vi er glade for, at muligheden bød sig her, og at vi nu har begge vores butikker inden for kort afstand, siger Jan Johansen.

Møbel-Universet fokuserer særligt på spiseborde og -stole samt sofaer og dertilhørende borde i både lave og høje prislejer. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Åbningstiderne i den første weekend bliver tidsrummet 10-18 den 8. oktober samt 10-15 den 9.-10. oktober. Efterfølgende bliver de faste åbningstider fredage 12-17 og lørdage 10-13.


Annonce
FC Fredericia For abonnenter

Målmanden og 'Magic' var som far og søn: Der er stille på jorden, for nu fortæller han historier i himlen

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere ni er døde - 4290 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Poul tjekker vaccinetider tre gange om dagen: - Hvorfor kan man ikke booke tid i Fredericia?

Fredericia For abonnenter

Konservativ duo bryder seks års dødvande i Fredericia - men hvem er de egentligt?

Kultur

- Vi snakkede aldrig om det hos os: Pårørende og skuespillere besøgte grave inden gallapremieren på 'Hvidstengruppen II'

Erhverv

Fra udskydelser til aflysninger: Stigende coronasmitte har konsekvenser for julefrokost hos flere virksomheder i Fredericia

Husk det nu - i dag vender mundbindet tilbage: Sådan er reglerne

Livsstil

Shopping: De bløde, men gode julegaver

Fredericia

Efter salomonisk løsning i omstridt boligsag: Peter Fløe ærgrer sig over 'usandheder' - nabo holder fast i påstand

Forsvaret undlod at dele viden om forureninger med tilsyn: - Det er uetisk og uansvarligt

Alarm 112

Voldsom villabrand i Taulov endelig slukket: Brandvæsenet kæmpede mod branden i otte timer

Fredericia For abonnenter

Så mange penge får hvert medlem i det nye byråd: Derfor har nogle gjort sig fortjent til mere end andre

Fredericia

Fredericianerne 'prajer' på livet løs: Affald i vejkanten og fejl på gadelys fylder

Annonce