Annonce
Fredericia

Kom til live-koncert fra sofaen: Biblioteket lover store musikalske oplevelser

Bruce Springsteen er en af de musikere, hvis koncert er tilgængelig på streamingtjenesten Quello Concerts. Fotoet er fra Bruce Springsteens koncert i Horsens i 2016. Arkivfoto: Mads Hansen
Annonce

Fredericia: Selvom koncerter, festivaler og små og store spillesteder har lukket i øjeblikket, behøver man ikke undvære store musikalske oplevelser.

Fredericia Bibliotek tilbyder adgang til et hav af livekoncerter ganske gratis hjemme fra lænestolen eller sofaen. Det oplyser Fredericia Kommune i en pressemeddelelse.

- Jeg ved godt, at det ikke er helt det samme at sidde i sofaen og høre store koncerter, men omvendt er det måske netop en mulighed for at fordybe sig i selve musikken, når man ikke står eller sidder sammen med mange andre mennesker, siger formand for kultur- og idrætsudvalget Susanne Bjerregaard Mørck (S).

Via bibliotekets database Quello Concerts har man mulighed for at se et hav af livekoncerter. Der tilbydes mere end 1500 koncertoptagelser indenfor 30 genrer fra klassisk til rock, reggae og country. Man kan for eksempel se Queen, Pink Floyd, The Rolling Stones, Bob Dylan og Pavarotti live.

Koncerterne findes via Fredericia Biblioteks hjemmeside https://fredericiabib.dk/qelloconcerts. Man skal bare benytte sit bibliotekslogin.

Annonce
Alarm 112

Tyve har kig på dyrt elværktøj

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FC Fredericia For abonnenter

Borgmester afviser beskyldninger: FHK har lige så gode vilkår som alle andre

Annonce