Annonce
Fredericia

Kom til store rengøringsdag. Hjælp med at holde Fredericia ren til World CleanUp Day

Svanepar bygger rede af affald ved Søerne i København, tirsdag den 28. april 2020.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)


Annonce

Fredericia: Det flyder desværre med affald og især plastik rundt omkring i Danmark - på land og til vands.

Tre generationers forbrug af plastik har sat sine spor og kun en lille del bliver genbrugt eller destrueret. Resten ligger i naturen i hundredvis af år. Men du har mulighed for at gøre noget. Lørdag den 19. september er det nemlig World CleanUp Day, og du kan hjælp med at holde Fredericia ren.

-Den verdensomspændende dag er en oplagt mulighed for at invitere fredericianerne og især børnefamilier til at sætte fokus på affald. På den måde kan vi få uddannet en masse unge skraldehelte og give dem nogle gode affaldsvaner. Vi ser til alt held en stigende tendens til, at flere borgere bliver bevidste omkring skrald i naturen og selv tager initiativ til at samle affald rundt i byen, så det ender, hvor det skal - nemlig i skraldespanden., siger formand for Miljø- og Teknikudvalget Christian Bro.

Alle kan deltage i indsamlingen til årets skraldeløb, blive klogere på måger i byen, nappe og sortere affald og udfordre Skraldemaskotten. Der er diplomer til alle, der gennemfører tre ud af de fem aktiviteter.

Klokken 10 er der velkomst ved Christian Bro, formand for Miljø- og teknikudvalget

Klokken 10.15 skydes skraldeløb i gang med opvarmning ved Skraldemaskotten og klokken 11 indsamler Fredericia Kajakklub affald i vandet. Klokken 12 finder Skraldemaskotten vinderen af skraldeløbet og uddeler præmie.

Mødested ved udkigstårnet i Kanalbyen. Tilmelding er nødvendig på https://lillebaelt-waters.dk/da/aktivitet/world-cleanup-day-i-naturparken

Annonce
Annonce
Fredericia

En kamp om top-8 venter på FHK

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Minister og borgmestre er enige: Tredje Lillebæltsbro står ikke forrest i køen til milliardinvesteringer

FC Fredericia

FC Fredericia tog tre vigtige point og sprang op på andenpladsen

Fredericia For abonnenter

Per og Dennis har ventet i årevis på lokalplaner - politiker vil have fokus på sagsbehandlingstiderne

Annonce