Annonce
Alarm 112

Kom tyvene tilbage? Lager udsat for indbrud to gange på samme weekend

Forskelligt elværktøj blev udbyttet begge gange, en virksomhed i Erritsø i løbet af weekenden havde ubudne gæster. Arkivfoto: Timo Battefeld
En ukendt virksomhed på Gl. Landevej i Erritsø har i løbet af weekenden haft to indbrud. Begge gange er tyvene kommet derfra med elværktøj, men om det er samme gerningsmænd, vides endnu ikke.
Annonce

Fredericia: Kom ukendte gerningsmænd tilbage til en virksomhed på Gl. Landevej i Erritsø, fordi de ikke havde fået nok med sig i første omgang?

Svaret på det spørgsmål står i skrivende stund hen i det uvisse. I hvert fald har samme virksomhed på ganske kort tid haft indbrud to gange.
Det fortæller Finn Ellesgaard Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi. Mellem fredag og lørdag kom tyvene ind gennem en port, og fra stedet stjal de elværktøj. Andet indbrud skete mellem søndag klokken 15 og mandag 10.30. Her er tyvene kommet ind ved nogle stålplader i en væg ind til en hal – derfra stjal tyvene to skruemaskiner og en bordhammer af mærket Makita.


Her er tyvene kommet ind ved nogle stålplader i en væg ind til en hal – derfra stjal tyvene to skruemaskiner og en bordhammer af mærket Makita.

Uddrag


Døgnrapporten tirsdag melder desuden om et indbrud i et skur på Thorsvej mellem søndag klokken 22 og mandag 9.30. Døren var brudt op, og indbrudstyven havde rodet rundt i skuret, men pågældende havde umiddelbart ikke stjålet noget fra skuret.

Annonce

Kørte uden kørekort

På færdselsfronten blev en lokal 22-årig mand standset i sin bil på Røde Banke mandag klokken 12.25. Patruljen mistænkte ham for at køre rundt påvirket af stoffer eller medicin, og det er han nu sigtet for. En anden bilist, også en lokal af slagsen, blev standset senere på mandagen. Klokken 16.45 stoppede en patrulje en 40-årig mand fra Fredericia helt rutinemæssigt. Bilisten havde ikke generhvervet sit kørekort, og han blev sigtet for kørsel uden førerret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Sidste kapitel om teaterkonkurs på vej: Billetkøbere og andre kreditorer må vinke farvel til næsten 60 mio. kr.

Fredericia

Privatskoler har succes med virtuel kontakt til de små: - Vi har fokus på det sociale

Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Annonce