Annonce
Middelfart

Kommentar: Nu må jeg anstrenge mig lidt mere

Sofie Hugger overtager redaktørstolen for Jan Bonde. Inden længe rykker redaktionen også op i den tidligere politistation i Middelfart. Foto: Mia Harm Madsen
Annonce

Kære læser

I denne avis kan du læse portrættet af Sofie Ejlskov Hugger. Melfar Postens og Fyens Stiftstidende Middelfarts nye redaktør.

Hende skal du glæde dig til at følge de kommende år, for hun kommer - sammen med resten af redaktionen - til at give dig en rigtig god, lokal dækning af det område, hvor du lever og bor.

Det siger sig selv, at når Sofie tager over, så sidder jeg ikke længere i redaktørstolen. Det har jeg faktisk ikke gjort siden maj, da Sofie blev ansat som souschef. For på samme tidspunkt fik jeg flere opgaver i Odense, og derfor overtog Sofie kontoret i Havnegade allerede på det tidspunkt.

Det blev til to år på posten i denne omgang, og hvilke to år har det ikke været. Vi har arbejdet med journalistikken på en ny måde, og vi har hanket op i os selv for at blive mere relevante for dig som læser. Om det er lykkes, vil jeg lade dig vurdere.

Jeg bor fortsat i vores lokalområde. Det har jeg gjort i snart 20 år, og det kommer næppe til at ændre sig.

Af samme grund havde jeg et godt lokalkendskab, allerede da jeg begyndte i jobbet for to år siden. Men der er stor forskel på at bo i ét område af kommunen og så til at vide stort set alt, hvad der foregår rundt om i Middelfart Kommune. For det kommer man til som lokal journalist.

I forbindelse med de to runder af Byens Bedste, som vi har afviklet, er det gået for alvor gået op for mig, hvor lidt vi som lokalbefolkning ved om hinanden. Når jeg har siddet med en ny jury, har det været en selvfølge for mig, at alle vidste, hvor mange klassetrin, der er på Gelsted Skole, at de er ved at bygge en ny hal i Husby og at Vejlby Fed så langt fra er det eneste fantastiske sted at dyppe tæerne i Lillebælt.


Heldigvis har jeg en stærk lokal avis, der holder mig opdateret på flere platforme og som - om corona vil det - sikkert vil invitere til mange læsermøder og virksomhedsbesøg i fremtiden.

Fra kommentaren


Men når man bor i Husby er der langt til Middelfart. Og når man bor i Middelfart er der langt til Kauslunde. For jo flere tilbud, der findes lige uden for døren, jo mindre behov har man for at drage ud i landskabet.

Jeg har været allermest glad for at møde alle de mennesker, der i hver deres del af vores kommune gør en forskel for andre og for det område, de har bosat sig i.

Mennesker, der med højt humør, en smittende energi og et stort hjerte for lige netop deres projekt får noget til at ske.

Dem vil jeg helst ikke miste forbindelsen til, for de inspirerer mig i mit eget liv. Så når jeg nu får de fleste af mine arbejdsdage i Odense, må jeg anstrenge mig for stadig at følge med i, hvad der sker i Husby, Gelsted og Båring. Og på Nytorv.

Heldigvis har jeg en stærk lokal avis, der holder mig opdateret på flere platforme og som - om corona vil det - sikkert vil invitere til mange læsermøder og virksomhedsbesøg i fremtiden.

Og nå ja, så fortsætter jeg faktisk arbejdet med at udvikle og forny såvel journalistikken som forskellige initiativer rundt om i vores lokalområde.

For om ikke andet har de seneste to år vist, at sådan skal et mediehus agere, hvis vi fortsat skal være relevante for vores læsere.

Og det skal vi.

Mange tak for denne gang - vi ses derude.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Borgervejleder får færre henvendelser om jobcentret - men det stiger på et andet område

Annonce