Annonce
Fredericia

Kommunen frikender omstridt bygning - i første omgang

Fredericia Kommune har vurderet, at Sjællandsgade 52 er i forsvarlig stand sikkerhedsmæssigt. Foto: Henrik Juel Skovrider
Fredericia Kommune mener ikke, at bygningen i Sjællandsgade 52 er uforsvarlig sikkerhedsmæssig.

Fredericia: Fredericia Kommune er i dialog med både ejeren og lejeren af Sjællandsgade 52, men i første omgang mener kommunen ikke, at der er noget at komme efter sikkerhedsmæssigt.

René Olesen, der er konstitueret koncernchef i Teknik og Miljø i Fredericia Kommune, forklarer, at efter henvendelsen fra Bygningskultur Fredericia har kommunen kigget på det sikkerhedsmæssige, fordi foreningen i underretningen mener, at der er tale om "manglende forsvarligt vedligehold".

- Vi har haft en mand nede at besigtige stedet, men vi vurderer ikke, at der er noget til fare med hensyn til skiltning og sikkerhed. Vi har endnu ikke gravet dybt i lokalplanen og i gamle tilladelser, men der vil sikkert være noget. Det kan være noget, som er sat op for lang tid siden, hvor det var o.k., men ikke ville være det i dag. Det kan man så grave i, men det tager mange ressourcer, siger René Olesen.

Han sætter pris på henvendelsen fra Bygningskultur Fredericia og har også inviteret foreningen til en kop kaffe, så parterne kan få en snak.

- Vi vil gerne have en mundtlig dialog med foreningen om, hvad de synes og hvorfor, siger René Olesen.

Han opfordrer generelt til, at hvis man går med tanker om at ændre på sin bygning - særligt på ældre huse i midtbyen - at man kontakter kommunen inden, så man sikrer sig, at det er inden for de gældende regler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB For abonnenter

Minut for minut: Sådan fik VB sendt FC Fredericia ud af oprykningskampen

Annonce