x
Annonce
Fredericia

Kommunen må lukke for tilmeldinger: Borgermøde om bosætning trækker fulde huse

Kanalbyen er et af flere steder i kommunen, hvor der de seneste år er bygget mange nye boliger. Arkivfoto: Martin Ravn
Med omkring 200 tilmeldte til et borgermøde om boligformer og bosætning vælger kommunen nu at lukke for tilmeldinger til det gratis borgermøde i Tøjhuset.

Fredericia: Mandag klokken 17 bliver der fyldt i Tøjhuset, når omkring 200 borgere møder op for at blive klogere på fremtidens boligformer og bosætning.

Det er Fredericia Kommune, der har inviteret til borgermøde, og ret usædvanligt ser kommunen sig nu nødsaget til at sige stop for yderligere tilmeldinger på grund af den store interesse.

- Vi er oppe på lige godt 200 tilmeldinger, og det er cirka det, der kan være i Tøjhuset, hvis folk også skal kunne sidde ned. Så her til morgen (torsdag, red.) har vi vurderet, at vi er nødt til at trække i håndbremsen, siger chefkonsulent Martin Bach Sørensen fra Fredericia Kommune.

Han oplyser, at kommunen tidligere har holdt lignende borgermøder i Tøjhuset, hvor det ikke har været nødvendigt at sætte begrænsning på antallet af tilmeldinger til arrangementerne, der er gratis.

På mødet vil Mette Mechlenborg, der er boligforsker ved BUILD på Aalborg Universitet holde oplæg. Hun vil blandt andet fortælle om fremtidens boligformer og boligliv samt svare på, hvilke drømme danskerne har, når de kigger på boliger.

Kommunen holder årligt to borgermøder. Hvornår det næste holdes, og hvad emnet bliver, er ifølge Martin Bach Sørensen endnu ikke afklaret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce