Annonce
Middelfart

Kommunen patruljerede 30-40 steder i det gode vejr: Ville se om folk holdt afstand til hinanden

Naturcenteret ved dyrehaven og legepladsen ved siden af var blandt de steder, som Dan Jensen og kollegaen besøgte for at opfordre forårsgæsterne til holde afstand. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen.
Efter en opfordring fra Mette Frederiksen sendte Middelfart Kommune to mand ud lørdag for at se, om folk holdt afstand til hinanden.

Middelfart Kommune: - Det er dejligt at se, at folk tilsyneladende har forstået budskabet.

Sådan lyder meldingen fra Dan Jensen, der er skovfoged og ansvarlig for driften af kommunens grønne områder, efter han og en kollega lørdag formiddag og middag besøgte en række steder i Middelfart Kommune for at opfordre folk til at huske at holde afstand til hinanden.

- Vi har været en tur rundt i hele kommunen for at se, hvad der rør sig ved de grønne områder ude i naturen. Vi oplever, når vi kører rundt, at der er mange mennesker udenfor på grund af det gode vejr. Men folk er gode til at holde afstand til hinanden. Og hvis der sidder en fem-seks stykker ved et bordbænkesæt, er det egentlig bare familier, der sidder sammen.

- Som det ser ud lige nu, er folk gode til at holde afstand til hinanden. Jeg tænker, det er fordi, at der har været så meget i medierne det seneste stykke tid, og at folk nu er ved at forstå budskabet, vurderer Dan Jensen.

Annonce

Rundt i hele kommunen

Vejret var fantastisk, og der var vindstille, kunne Dan Jensen berette efter, at han og kollegaen havde været rundt 30-40 steder i løbet af lørdag formiddag og middag.

- Vi startede i den østlige del af kommunen ved en 10-tiden ved Nørre Aaby, hvorefter vi kørte til Ejby og dernæst ind mod Middelfart.

- Vi ser flere, end vi sædvanligvis gør. Det er i alle aldersgrupper. Både børnefamilier og ældre. Og det er jo fordi, at folk ikke kan komme i fitnesscenter eller til familiefødselsdage, og så er det, de søger ud i det gode vejr, siger han.

Han og kollegaen vil også tage en tur rundt i Middelfart Kommune søndag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Åbnede under corona-nedlukning: Indisk restaurant er kommet godt fra start

112 For abonnenter

Pistol blev brugt ved drabet i Korskærparken: To mænd idømt flere års fængsel for våbenbesiddelse

112

Efter sammenstød - passager måtte tjekkes

Annonce