Annonce
Erhverv

Kommunen sælger grund for 1,2 millioner kroner

Indehaver af Mokoni Holding Aps, Morten Kollerup Nielsen, fortæller, at virksomheden har fået ja fra Fredericia Byråd til at købe en grund på Vesterballevej. Arkivfoto: Mads Thybo

Mokoni Holding Aps køber grund af Fredericia Kommune på Vesterballevej. Mokoni vil opføre udlejningshaller.

Taulov: Fredericia Byråd har netop nikket ja til at sælge en grund på 7.850 kvadratmeter på Vesterballevej i Taulov. Prisen for grunden er 1.256.000 kroner ekslusiv moms. Det er Mokoni Holding Aps, som har budt på grunden.

- Årsagen til, at grunden er attraktiv, er, at den ligger tæt ved motorvejen, fortæller indehaver af Mokoni Holding Morten Kollerup Nielsen.

Han ønsker at bruge grunden til opførelse af 3-4 udlejningshaller foruden opmagasinering af biler.

Annonce

Vil gerne leje plads ud til Byens Bilpleje

- Mokoni er medejer af Byens Bilpleje og har aktiviteter indenfor ejendomme. Vi vil gerne leje plads ud til Byens Bilpleje. Vi har desuden givet håndtryk med nogle, der gerne vil leje sig ind i to af hallerne, fortæller Morten Kollerup Nielsen.

Han håber, hallerne kan nå at blive opført i år, men erkender, det realistisk set nok er mere sandsynligt inden sommerferien næste år. Placeringen af grunden er vigtig for Mokoni, siger han.

- Det er en del af aftalen, at vi skal bruge grunden til opmagasinering af biler, så de skal køres på autotransportere fra hele landet, og da grunden er lige ved afkørsel 59, er det nemt at køre hertil, og man slipper for at skulle gennem byen, forklarer Morten Kollerup Nielsen.

Grunden på Vesterballevej er en af to rester, der er tilbage, efter Fredericia Kommune i sin tid solgte jord til Miljøcentret og byggede veje ved Vesterballevej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce