Annonce
Erhverv

Konceptet er endnu hemmeligt: Tysk kæde åbner spisested i Fredericia

Konceptet for Best Burgers er ikke på plads endnu, oplyser projektleder Jesper Zebis, men logoet er kommet op på vinduepartiet. Foto: Henrik Juel Skovrider

Best Burgers åbner i løbet af marts i Købmagergade.

Fredericia: Inden længe slår spisestedet Best Burgers dørene op til en ny restaurant i Købmagergade 56C, hvor Byens Burger har holdt til.

Bag Best Burgers står Gastro Nord Union, der har ansat Jesper Zebis som projektleder til at etablere en restaurant i Fredericia, som bliver den første af sin slags i Danmark.

- Det er Gastro Nord Union fra Tyskland, som laver en testbutik, men vi ikke klar til at melde konceptet ud endnu. Vi vil færdiggøre konceptet i Tyskland, hvor jeg sidder til daglig, fortæller Jesper Zebis, der regner med at kunne komme med en udmelding sidst på måneden, når alle detaljer er faldet på plads.

I sidste uge blev der sat logo op på vinduerne og inde i lokalerne, hvor man kan se, at det drejer sig hjemmelavede burgere og hotdogs.

- Det bliver rigtig interessant at se, om det er noget, man også kan bruge i Danmark, siger Jesper Zebis om det endnu hemmelige koncept.

Planen er, at Best Burgers er klar til at servere for sine kunder i Fredericia i løbet af marts, og hvis det går godt, udelukker Jesper Zebis ikke, at det bliver udbredt til andre byer.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Brandfolkene rykkede ud tre gange i streg: Lejlighed udbrændte

112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Annonce