Annonce
Middelfart

Kongebroløbet: Kun to uger mere med de billigste løbsnumre

Kongebroløbet gentager sidste års børneløb, hvor forældrene kan løbe med deres børn under 11 år på en tre kilometer lang rute. Arkivfoto: Sebastian Stave Sjöberg

80 kroner koster det at tilmelde sig Kongebroløbet i Middelfart indtil 1. juli, hvor prisen stiger til 100 kroner og på selve løbsdagen den 8. september er prisen 150 kroner for en voksen.

Middelfart: Går man med overvejelser om at deltage i den 41. udgave af Kongebroløbet lørdag den 8. september, er der penge at spare ved at træffe en hurtig beslutning og melde sig til allerede nu. Frem til den 1. juli koster et voksent løbsnummer 80 kroner, mens børn under 14 år slipper med 30 kroner.

1. juli stiger prisen med 20 kroner for både børn og voksne, mens der lægges 25 kroner på den 1. september for både børn og voksne. Og venter man til selve løbsdagen koster det yderligere 25 kroner at få lov at løbe en af de to ruter på henholdsvis 6 og 9,6 kilometer.

Kongebroløbet, der i sin storhedstid samlede over 1200 løbere til starten på Middelfart Stadion, har de senere år kæmpet med svigtende interesse, og nåede et foreløbig lavpunkt i 2015 med under 300 startende. Det er dog lykkedes bestyrelsen af få vendt skuden med 517 børn og voksne tilmeldt sidste år.

Annonce

Børneløb

En af forklaringerne skal ifølge løbsleder Inge Hofstedt findes i det tre kilometer lange børneløb, som blev introduceret sidste år og havde 48 deltagende børn under 11 år. Børneløbet gentages i år som supplement til de to gamle ruter, og igen kan forældrene løbe turen med deres børn, hvis de har lyst. Der er præmier till hurtigste pige og dreng, ligesom bedst udklædte barn og voksen kan se frem til en præmie.

Der er start og mål ved Middelfart Stadion og ruterne går, som de plejer, gennem Hindsgavl Dyrehave. Største skole- eller firmahold kan se frem til at blive nye ejere af løbets traditionsrige vandrepokal.

Tilmelding til Kongebroløbet foregår på arrangørerne, Middelfart Firma og Familieidræts hjemmeside, www.mffi.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce