Annonce
Trekantområdet

Kongsgården i Aarhus har sat ældreplejen på dagsordenen.


Annonce

Læserbrev: Vi er midt i en alvorlig krise, som vort personale i ældreplejen har håndteret rigtig fint, og nu ser vi så desværre eksempler, med en utilstedelig dårlig pleje, på plejehjemmet Kongsgården i Aarhus.

Vi har alle set, hvor godt vores kommunalt ansatte har taget corona udfordringen op, sygeplejersker, sosuhjælper og assistenter, samt alle andre ansatte på vores plejehjem og i hjemmeplejen, har i den grad vist hvad de består af, og hvor langt de strækker sig, når det virkelig gælder. Hvis ikke de troligt var mødt på arbejde, trods fare for smitte for dem selv, og deres familier, så havde rigtig mange mennesker lidt forfærdelig stor nød. Personalet mødte frem, og gjorde alt hvad de kunne, for at hjælpe vores syge og svage borgere. Det er der glædelig vis også rigtig mange, der har bemærket, og undervejs har givet dem en venlig bemærkning, eller har rost dem. Nogen har oplevet at der blev klappet af dem på gaden, og andre at de fik en lille blomst, eller anden hilsen af helt fremmede. Det er meget opmuntrende – men først og fremmest er det fuldt ud velfortjent.

Vi skal altid sikre vores ældre medborgere en god og værdig alderdom, ikke mindst når de får/har behov for hjælp i det daglige. Det vil jeg gerne pointere, at vores medarbejder på ældreområdet har vist de gør, og det må de gerne være stolte af, også når der dukker rigtig dårlige eksempler op, de er undtagelsen, og derfor ikke retvisende for området generelt.


Det er meget opmuntrende – men først og fremmest er det fuldt ud velfortjent.

Kenneth Fredslund Petersen


Med TV2’s dokumentar, og de skrækkelige scener med misrøgt af ældre mennesker, er det på sin plads, at minde om de rigtig mange gode ansatte, og deres engagement i vores ældrepleje. Det er uden forbehold rigtig godt, at alle sider af ældreplejen kommer frem i lyset.

Ingen offentlig ansat skal lave noget, der ikke kan tåle at komme i avisen eller i fjernsynet. Det er dog særdeles vigtigt, at vi ikke bruger dette som billede på, hvad vores mange dygtige og engagerede medarbejdere i Vejle Kommune går og laver.

Det positive indtryk man fik, da corona-krisen var værst, det er det der kendetegner dem i hverdagen. De yder en varm og medmenneskelig indsats, som bare ikke kan undværes. Så bliv ved med at give dem tommelfingeren op, når du møder dem i din hverdag, eller ros dem når du møder dem ved plejehjemmet!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Tak for kaffe: Ølbrygger åbner kafferisteri i Fredericia

Fredericia

Dele af programmet er offentliggjort: Koncerter, musicals og andre arrangementer flyttes til teaterbygning

Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Fredericia

Ulykke på Østerstrand: Hovedspring på for lavt vand

Annonce