Annonce
Fredericia

Konkurrencebeviser udløber snart: Der er fortsat uafhentede vouchers fra Handel lokal-kampagnen

Business Fredericia minder om, at vouchers fra byens Handel lokalt-kampagne skal bruges inden udgangen af måneden. Ellers er de værdiløse. Der er fortsat 30 uafhentede vouchers. Arkivfoto Peter Friis Autzen
Annonce

Fredericia: En række af byens virksomheder donerede for nylig større pengebeløb til en række konkurrencer, hvor præmien var såkaldte vouchers - gavebeviser - til byens butikker.

Konkurrencerne, som blev afviklet i Elbobladet og Fredericia Avisen, er nu overstået, men der er stadig vouchers, som enten ikke er blevet afhentet eller indløst.

Business Fredericia minder derfor om, at de kun gælder til 31. juli. Hvis man ligger inde med en voucher, gælder det altså om at få den brugt - ellers er de ikke gældende mere.

Alle vindere har fået direkte besked og har kunnet hente deres voucher i Føtex i Prinsessegade. Men her ligger man pt. inde med 30 vouchers, som ikke er hentet.

- Tag et smut ind til skønne Fredericia og få shoppet lidt og ellers bare nyde alt det spændende, som Fredericia har at byde på denne sommer. Med ”Sommer i Fredericia” er byen pakket ind i en masse sommerherligheder, lyder det i opråbet fra Business Fredericia.

Tanken bag kampagnen "Handel lokalt" var at få gjort borgerne bevidste om vigtigheden af at handle lokalt - og især under og efter coronanedlukningen, hvor byens forretninger gik glip af mange besøgende og derfor har brug for en kickstart til at få bragt omsætningen op i gear. Af samme årsag er løsningen med en udløbsdato på vouchers valgt.

Hvis der er efter 31. juli er vouchers, som ikke er blevet indløst, bliver pengene ført over til en ny konkurrence senere på året, oplyser Business Fredericia.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Borgmester ser ikke corona forsvinde foreløbigt: - Vi skal være voldsomt disciplinerede

Fredericia

Død person blev fundet i et grønt område ved Vognmagervej

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Fredericia For abonnenter

FHK er kommet tættere på toppen, men den er stadig langt væk

Annonce