Annonce
Erhverv

Konkursramt snackfirma overtaget af Kolding-virksomhed

BOMO Foods i Fredericia blev 1. juni overtaget af Kolding-virksomheden MultiMarketing. BOMO Foods producerer små bægre med snacks så som nødder med firmaers logoer på. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
MultiMarketing i Kolding overtager BOMO Foods, som gik konkurs for nylig.

Fredericia/Kolding: Grossistvirksomheden MultiMarketing, Kolding, har per 1. juni overtaget BOMO Foods Aps på Bødkervej 3 i Fredericia.

BOMO Foods producerer snacks i små bægre til primært branding for virksomheder. BOMO Foods har leveret til MultiMarketing, som primært producerer vandflasker med kundernes eget logo og budskab. Men for nylig gik BOMO Foods Aps konkurs. Virksomheden blev etableret i 2015 af fætrene Morten Brøchner og Bo Søndergaard. Undervejs blev Bo Søndergaard købt ud. BOMO Foods var i 2017 indstillet til Trekantområdets iværksætterpris Iver Awards.

- Vi har overtaget konkursboet og købt brandet og maskinerne. Det er specielle pakkemaskiner, og vi skal nu gerne i gang med at udvikle virksomheden. Hos MultiMarketing producerer vi vand, og vand og nødder, som BOMO Foods producerer, er en god kombination, fortæller salgsdirektør hos MultiMarketing John Bille.

Annonce

Produktion på Bødkervej

Dermed bliver produktionen i første omgang bevaret på Bødkervej - i hvert fald frem til nytår oplyser John Bille.

MultiMarketing beskæftiger 36 ansatte i Kolding, som man kan trække på, når produktionen skal genstartes i Fredericia.

- Vi skal sikkert også bruge nogle folk. I første omgang kan vi rykke rundt på medarbejdere, men det er selvfølgelig ikke holdbart på lang sigt, forklarer John Bille.

Lokalerne på Bødkervej er godkendt af fødevaremyndighederne til produktion af nødder og andre snacks, så derfor fortsætter produktionen der i første omgang.

MultiMarketing producerer 12-14 millioner flasker vand med logo årligt.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce