Annonce
Fredericia

Kræmmersæsonen er i gang: Folk har ryddet ud

De populærer kræmmer- og brugskunstmarkeder på henholdsvis Axeltorv (billedet) og J.B. Nielsens Plads i Fredericia begynder igen. Arkivfoto: Axeltorv-Lauget

Markederne på Axeltorv og på J.B. Nielsens Plads, når der er krydstogtskibe, er populære. Første gang lørdag.

Fredericia: Aldrig har Axeltorv-Lauget oplevet større interesse fra folk, der gerne vil leje en stand på de populære torvemarkeder og til brugskunstmarkederne på havnen, når der er krydstogtskibe i byen.

Det koster dog også kun 50 kroner per stand, fortæller Kaj Johnsen fra lavet, der står for alt det praktiske.

Der var for nylig 50-60 forhåndstilmeldinger til torvet eller havnen eller begge steder.

Fredericia Kommune støtter markederne med 57.000 kroner om året, da de er med til at trække folk ud i gaderne og ses som et godt tilbud til de mange tusinde cruisegæster.

Annonce

13 markeder i år

Første gang i år er lørdag den 6. maj på Axeltorv, hvor der er kræmmermarked og underholdning fra klokken 10.00 til 14.00. Simon von Konoy spiller country, western og danskpop.

De øvrige kræmmermarkeder på torvet finder sted 3. juni, 1. juli, 5. august og 26. august. På den mobile scene de kommende lørdage er optræder henholdsvis Mette & Gitte fra Sønderjylland med pop, Jens Ø fra Fredericia med hit fra flere årtier, "Thopper" Juelsminde med country og Flemming Fiol med sin violin og viser og folkemusik. Al underholdning ind mellem de mange kræmmerstande er gratis.

På J.B. Nielsens Plads er der markeder med brugskunst, når krydstogtskibene kommer til Fredericia den 24. maj, 6. og 15. juni, 9. juli, 10. og 15. august og 9. og 17. september.

Læs mere på www.axeltorv-lauget.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Måske ny ansøgning om lov til flere boliger i Erritsø: Investorer ser åbning

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];