Annonce
Alarm 112

Voldsom røg på gård ved Bramming: Varmeblæser smeltede ned

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Det skabte en voldsom mængde røg på en gård i Nr. Høe ved Bramming, da en fejl i en varmeblæser, fik varmeblæseren til at smelte. Der skete kun begrænset skade på bygningen.

Nr. Høe: Der var aldrig åben ild, da det søndag eftermiddag røg kraftigt fra en gård på Høevej i Nr. Høe ved Bramming.

Anmeldelsen løb ind til Sydvestjysk Brandvæsen klokken 15:24, der efter at være ankommet til stedet blev mødt af en meget kraftig røgudvikling.

- Der er en kvindelig beboer, som selv har reddet sig ud. Men hun har fået lidt røg, oplyser vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Der var altså aldrig nogen egentlig brand, men røgen opstod ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi på grund af en varmeblæser i annekset.

- Det var en varmeblæser, der smeltede ned. Varmen fra den havde delvist nedbrændt gulvet, og det gav en del røg, siger vagtchefen.

- Vi har haft en brandtekniker derude. Det er formentlig en fejl i varmeblæser, der er årsagen til, at det kunne ske, lyder det.

Heldigvis nåede røgen at blive opdaget, inden den udviklede sig, og dermed skete der kun begrænset skade på bygningen, mens ingen mennesker eller dyr kom til skade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Ny strategi giver gevinst: Der testes på livet løs i Fredericia

Fredericia For abonnenter

Få dage efter storbranden på Nørrebrogade: Nedbrændt virksomhed rejser sig hurtigt igen

Annonce