Annonce
Middelfart

Kreativiteten blomstrer i gågaden: Brinck Bentzon Studio gør status efter tre måneder med et smil

De første tre måneder i Brinck Bentzon Studio er gået over al forventning, og Middelfart og omegn har taget rigtig godt imod ejer Tanja Brinck Bentzon. Hun har blandt andet afholdt flere events og husede forskellige kunstudstillinger i salonen på Algade 36. Foto: Louise Holmgaard Nielsen
Det kræver sin kreative kvinde at omdanne et gammelt apotek til et levende hus med frisør, kunst, foredrag, workshops og design. Og de første tre måneder i Algade er kun begyndelsen for Tanja Brinck Bentzon, ejer af Brinck Bentzon Studio.
Annonce

Middelfart: Inde bag facaden, som engang husede Middelfarts gamle apotek, mærkes det tydeligt, hvor kreativ og åbensindet iværksætter Tanja Brinck Bentzon er. På væggene hænger i øjeblikket udvalgte værker fra fotoudstillingen "Personas" af Vestholm, lokale kunstnere fra Middelfart. Et unikt vintage univers med erotiske og bizarre undertoner.

I tre måneder har Brinck Bentzon Studio holdt til i Middelfart gågade, og det har hverken været kedeligt eller uden opmærksomhed. Folk har taget imod det nye levende hus i gågaden med åbne arme.

- Jeg har så mange idéer, og når jeg nu skulle starte forfra, ville jeg gerne være mere kreativ, fortæller Tanja Brinck Bentzon, som tidligere har haft salon på Fanø.

- På Fanø var jeg begrænset af pladsen. Der kunne salonen jo være herinde tre gange. Nu kan jeg også holde foredrag og andre events.

- Nu skal I endelig bare komme ind og kigge, og sig endelig til, hvis der er noget, I vil vide, siger Tanja Brinck Bentzon henvendt til nogle kvinder, som nysgerrigt stikker hovedet ind på Algade 36. De kommer nemlig ikke kun for at blive klippet ved Brinck Bentzon Studio. I det levende hus finder man også kunst, design, unika keramik, smykker, Fanø gin og frisør produkter udover forskellige events.

I Brinck Bentzon Studio er der fokus på meget andet end frisør. På hylderne står også unika kunst fra Fanø, gin fra Fanø, silke kimonoer som her på billedet, smykker og kunst på væggene. Herudover kan man købe frisør produkter, og det er altid muligt at komme ind og tage et kig. Foto: Louise Holmgaard Nielsen
Annonce

Mødet med folk

Tanja Brinck Bentzon er født og opvokset på Fanø, hvor hun åbnede sin egen salon som 24-årig, men kærligheden bragte hende til Middelfart for seks år siden. Hun fortsatte med at pendle til salonen på Fanø. For tre år siden fik parret tvillinger, og det gjorde det vanskeligt at pendle tre timer om dagen.

De fanniske aner har hun dog taget med til Middelfart, og i salonen kan man finde flere Fanø-kunstnere som Gitta Foldberg, Marco Brodde, Jane Heinemann og Frk. Toft, fra hvem hun har malerier, tøj, tekstiler og unika-keramik ved siden af frisøraktiviteterne.

Lige nu udstiller to lokale melfartere, duoen Marianne og Tue fra Vestholm, i Brinck Bentzon Studio med fotokunst, som viser et unikt vintage univers med skjulte dagsordener. Foto: Louise Holmgaard Nielsen

Det er netop mødet med folk, der tænder hende til at fortsætte.

- Der opstår noget i det møde, og det er mega fint. Jeg er åben af natur, og når du er det, møder du folk, og så kommer mulighederne, forklarer Tanja Brinck Bentzon.


Det bliver vildt til næste år, når vi laver et event med Vestholm. Det bliver noget, som Middelfart ikke har set før

Tanja Brinck Bentzon


Annonce

Flere events i fremtiden

For nyligt afholdte Brinck Bentzon Studio en aften i kvindens tegn med den veganske hudplejeserie, Self. Det var så stor en succes, at de afholder endnu en aften den 5. november, hvor Henriette Ergemann kommer og fortæller om mærket.

Herudover åbner Tanja Brinck Bentzon en ny kunstudstilling, Face to Face, med Doron Silberberg og Stine Tobiesen den 1. oktober med fernisering klokken 17. Tanja Brinck Bentzon har selv fundet de to kunstnere, og hun glæder sig til at præsentere den for folk.

Hun lover også, at der kommer til at ske meget mere i lokalerne på Algade og giver en cliffhanger, inden næste kunde kommer ind af døren.

- Det bliver vildt til næste år, når vi laver et event med Vestholm. Det bliver noget, som Middelfart ikke har set før, men mere om det til den tid, fortæller Tanja Brinck Bentzon med et smil.

Tanja Brinck Bentzon slår på at holde forskellige events, og det næste store bliver den 1. oktober, hvor kunstudstillingen Face to Face folder sig ud. Her er alle inviteret til fernisering klokken 17. Foto: Louise Holmgaard Nielsen
Lige udstiller to lokale melfartere, duoen Marianne og Tue fra Vestholm, i Brinck Bentzon Studio med fotokunst, som viser et unikt vintage univers med skjulte dagsordener. Foto: Louise Holmgaard Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Skrappe coronaregler omdirigerer ridestævne til Fredericia: - Vi lægger op til 'kom, rid, skrid'

Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

Fredericia

Politiet lukkede spejdermøde i MesseC: - Jeg er mest bare lidt forundret

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce