Annonce
Mærkedage

Kreditforsikrings-specialist og maratonløber fylder rundt

Steen Rubæk Amby. Pressefoto

Fredericia/Vejle: Steen Rubæk Amby, kreditforsikringsspecialist og partner i Söderberg & Partners i Vejle, fylder 50 år torsdag 27. juni.

Han startede som bankelev i Danske Bank i Aalborg og blev uddannet i bankens akademi. Frem til 2000 arbejdede han i Danske Banks regnskabsanalyse- og kreditkontor.

Derefter skiftede han til forsikringsbranchen og blev ansat i Euler Hermes som senior account manager, hvor han fortsatte med at specialisere sig inden for kreditforsikring.

I 2007 blev han udnævnt til salgs- og marketingdirektør i Norden med ansvar for multinationale virksomheder i Euler Hermes.

I 2015 kom han til Danmarks næststørste forsikringsmægler, Söderberg & Partners, med ansvar for at opbygge en kreditforsikringsfunktion, og han arbejder i dag med at kreditforsikre store danske virksomheders inden- og udenlandske kreditter.

I januar 2018 blev Steen Rubæk Amby optaget som dansk repræsentant i International Credit Brokers Alliance, som er verdens førende netværk for uafhængige specialister inden for kreditforsikring.

I fritiden er maraton-løb hans store interesse - han har gennemført 21.

Næste udfordring er at gennemføre distancen på rulleskøjter i Berlin næste år.

Steen Rubæk Amby bor i Fredericia med hustruen Birgitte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Opsang til regeringen: Det haster med at afværge trængsel på Lillebælt

Kultur

Jonah Blacksmith kommer til Fredericia

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];