Annonce
Fredericia

Kristof fra Østrig har lejet tidligere slagterforretning: Nu åbner Delikat

52-årige Kristof König åbner i midten af december en delikatesseforretning i den gamle slagerbutik i Nørrebrogade. Navnet bliver Delikat, og forretningen skal også fungere som cateringfirma med eksempelvis frokostordninger til firmaer. Foto: Peter Leth-Larsen

52-årige Kristof König er manden bag delikatesseforretningen Delikat, der åbner i Slagter Gregersens tidligere lokaler.

Fredericia: Om få dage får lokalerne, hvor Slagter Gregersen senest havde slagterforretning, nyt liv.

Østrigskfødte Kristof König, der bor i Fredericia, har lejet sig ind på Nørrebrogade, hvor han åbner delikatesseforretningen Delikat.

Her bliver de tomme butiksdiske fyldt med alt fra sandwich og smørrebrød til wienerschnitzel og østrigsk inspireret kartoffelsalat, som bliver forretningens specialitet.

Forretningen får navnet Delikat, og udover mad, der kan købes på Nørrebrogade, kan man også bestille maden som catering til eksempelvis frokostordninger.

- Jeg vil gerne bringe mad ud til firmaer - enten hver dag, én gang om ugen eller til julefrokoster og lignende, siger Kristof König.

Annonce
Østrigske Kristof König åbner i midten af december en delikatesseforretning i den gamle slagerbutik i Nørrebrogade. Delikat, som butikken skal hedde, skal også fungere som cateringfirma. Foto: Peter Leth-Larsen

Har drevet kro og pizzeria i Østrig

Det er allerede nu muligt at købe mad ud af huset, mens Kristof König forventer, at selve forretningen åbner omkring 15. december.

- Vi har et problem med en kloak i et af baglokalerne, og det vil vi have styr på, inden vi åbner med varer i disken, siger han.

52-årige Kristof König har boet i Danmark i 20 år, hvor han indtil nu har haft et bilværksted. Inden da har han drevet både kro og pizzeria i Østrig. I starten kommer han selv til at stå for Delikat, men på sigt håber han at kunne ansætte en eller flere medarbejdere.

Forretningen kommer i hverdagene til at have åben mellem klokken 9 og 18. På lørdage bliver åbningstiden 9 til 14, mens der vil være lukket om søndagen.

Opdateret: I en tidligere version af artiklen stod der i overskriften, at Kristof König havde købt forretningen. Det er ikke tilfældet.

Østrigske Kristof König åbner i midten af december en delikatesseforretning i den gamle slagerbutik i Nørrebrogade. Delikat, som butikken skal hedde, skal også fungere som cateringfirma. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce