Annonce
Fredericia

Kro modtager mange opkald, efter corona igen er blusset op

Hotelchef hos Kryb i Ly Kro, Anders Løkkegaard Madsen, ser frem til en travl periode med jul og nytår. Det ændrer coronapasset næppe på. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Julefrokoster og andre arrangementer giver travlhed hos Kryb i Ly Kro i Taulov. Trods stigning i coronasmitte tænker hotelchef ikke for meget over en potentiel nedlukning. I stedet er fokus på at tage en dag ad gangen.

Taulov: Jule- og nytårsarrangementerne er fuldt booket, og det er gået godt med bestillinger af julefrokoster, ligesom køkkenet fra december også kan tilbyde mad til takeaway-kunder.

Tilfredsheden er stor hos hotelchef Anders Løkkegaard Madsen, efter Kryb i Ly Kro - ligesom store dele af hotel- og restaurationsbranchen - har oplevet en periode med personalemangel. Den del er der nu styr på.

Nu kommer næste udfordring, efter coronasmitten er tiltaget. Fredag 12. november er hotellet og spisestedet på Kolding Landevej begyndt at tjekke coronapas blandt alle gæster, hvilket igen kræves af blandt andet indendørs serveringssteder som restauranter, caféer og natklubber.

Annonce

- Lige så snart en minister begynder at snakke om corona, er der mange folk, der bliver skræmt af det. Så vi modtager opkald fra folk, der spørger, hvordan vi gør. Det kan siges meget kort: Vi gør, som vi får besked på, siger Anders Løkkegaard Madsen.

Forventer travl jul

Bookingerne til årets jule- og nytårsarrangementer begyndte allerede at tikke ind i maj og juni og rykkede særligt i august. For tre uger siden kunne hotellet melde udsolgt. Der er imidlertid stadig plads til flere julefrokoster, men også her er der tilfredshed at spore hos hotelchefen.

- Mange har afventet lidt ekstra tid til at se, hvordan coronasituationen udviklede sig. De fleste blev dog booket i august og september, da sommerfester og -ferien var forbi, forklarer Anders Løkkegaard Madsen.

Kroen byder på en række sale og stuer til arrangementer. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Hotelchefen har endnu svært ved at sammenligne den kommende juleperiode med tidligere år, da Kryb i Ly kom på nye hænder for to år siden, hvor hotelkæden Danske Hoteller overtog det.

- Tiden, vi har ejet stedet her, har været meget blandet, men kigger vi på omsætningen, har vi haft meget mere at lave det seneste år i forhold til i 2020, siger Anders Løkkegaard Madsen, der tiltrådte stillingen som hotelchef for godt et år siden.

- Hvis det normale er, som det har været i de seneste par måneder, kan vi kun være glade og spændte på fremtiden. Vi har haft meget travlt, og medarbejderne har virkelig ydet en stor indsats, fremhæver han.

Vi ser tiden an og bliver nødt til at tænke positivt og forholde os til, hvad der sker nu og her i stedet for i fremtiden. Når det er sagt, glæder vi os selvfølgelig til den kommende tid. Vi skal have nogle hyggelige arrangementer og dage

Anders Løkkergaard Madsen, hotelchef hos Kryb i Ly Kro

Selv ønsker Anders Løkkegaard Madsen ikke spå om, hvordan smitten kan udvikle sig lokalt og på landsplan. I stedet forholder han sig til, hvordan realiteterne ser ud i dag, og hilser coronapasset velkommen. Også selvom det vil kræve lidt ekstra ressourcer hos personalet.

- Vi ser tiden an og bliver nødt til at tænke positivt og forholde os til, hvad der sker nu og her i stedet for i fremtiden. Når det er sagt, glæder vi os selvfølgelig til den kommende tid. Vi skal have nogle hyggelige arrangementer og dage, siger han.

Annonce
Navne For abonnenter

Kim var lykkelig til sit sidste hjerteslag: Et farvel til den stærke tillidsmand med de mange facetter

Danmark

Torsdagens coronatal: Rekordmange tilfælde - smittetal runder 40.000

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Søren og Mette har corona: Smitten stiger desværre i de yngste klasser i Fredericia lige nu

Navne For abonnenter

60-års fødselar nyder sine møbelklassikere: Den spanske stol er hans yndling

Fredericia

Glade smil: Klinik i Fredericia kåret som allerbedst til at have elever

Fredericia HK

Se den kommende træner i modgang: Derfor SKAL du som FHK-fan se Danmark spille i aften

Sygehuse indhenter tidligst pukkel om et år: - Vi står i en meget alvorlig situation

Fredericia For abonnenter

Tanya og Ricko håber på løsning tæt på Frederiksodde Skole: - Hvorfor skal de børn med mest brug for ro flyttes rundt?

FC Fredericia For abonnenter

FC Fredericias første testkamp endte med pil op, men træneren frygter, der kommer en regning

Fredericia

Henrik har lavet en elpris-udsigt: - Den er lige så sikker som vejrudsigten, og fredag ser dyr ud

Ordning med lønkompensation bliver forlænget i to uger

Fredericia

Cykel Kai bliver opkøbt af ny cykelbutik, hvor han bliver ansat: - Nu har jeg arbejdet 80 timer om ugen i 41 år, så det er vist på tide, at jeg trapper lidt ned

Alarm 112 For abonnenter

Brrrrr på stort hotel i Snoghøj: En morgen med kolde bade og ingen varme

Fredericia HK

FHK forstærker sig på vital post: Henter Champions League-målmand hos de norske mestre

Annonce