Annonce
Erhverv

Krydstogtankomst: Med Marella Explorer kom solen - og 1800 gæster

Fredericia er sidste besøg, inden krydstogtskibet Marella Explorer slutter krydstogtet i Newcastle søndag.

Fredericia: Regntunge skyer truede fredag morgen, men få minutter før kl. 7 brød solen igennem - netop som krydstogtskibet Marella Explorer lagde til kaj.

Krydstogtgæsterne var morgenfriske og stod klar på balkonerne og dækket og kvitterede begejstrede for den varme velkomst på kajen med klapsalver og høje "thank you".

Sædvanen tro blev de budt velkommen af flag, kanonsalut og denne morgen af musik fra voksne med tilknytning til 6. Juli Garden, mens garderne er til DM i Vejen. Det er i øvrigt i dag, det er gardens 40 års jubilæumsdag.

Det er første gang et krydstogtskib besøger Fredericia i 6. Juli dagene, og der er endnu et skib på vej i morgen, lørdag.

- Ankomsten 6. juli er planlagt. Rederiet har specifikt planlagt dagen. Men anløbet i dag er tilfældigt. Men rederiet blev selvfølgelig glade, da de hørte det, og vi har sendt dem programmet, som de var ellevilde med, fortæller cruise koordinator Helle Black Rosborg fra Visit Fredericia.

Annonce

Her skal de på tur:

2 ture til Ribe

1 til Egeskov

1 til Legoland

2 til Odense

1 Panoramic view i Fredericia og Middelfart

1 tur til keramikmuseeet Clay i Middelfart med tur rundt i Fredericia og Middelfart

1 gåtur i Fredericia

Booket ni ture

Der er godt 1800 gæster ombord på Marella Explorer, som for første gang besøger Fredericia. Gæsterne har booket sig ind på ni forskellige ture - hvoraf de otte er busture, mens der er en enkelt guidet gåtur i Fredericias gader.

Ifølge Helle Rosborg Black kan netop 6. Juli Dagene være årsagen til, at der ikke er booket så mange gåture.

- Gæsterne kan nå at opleve meget i byen, selvom de sejler kl. 16 i dag. Jeg tror, det er en del af årsagen til, at vi ikke har så meget salg i gåturene i dag, fordi gæsterne selv vil ud og gå i byen, forklarer hun.

Lørdag ankommer Braemar fra rederiet Fred. Olsen med knap 1000 gæster. Braemar ankommer kl. 8.

Marella Explorer ankom kl. 7 fredag morgen med godt 1800 krydstogtgæster ombord. mange af dem var mødt frem på dækket for at lytte til musikken og nyde indsejlingen til Fredericia. Foto: Dorte Brandsen
Annonce
Forsiden netop nu
FC Fredericia

Minut for minut: Suveræne FC Fredericia knuser Nykøbing FC i overlegen sejr 

Annonce