Annonce
Erhverv

Krydstogtskib ankom en time før tid: 6. Juli Garden måtte hurtigt tilkaldes

MS Europa ankom en time tidligere end annonceret i søndags. PR-Foto
Til gengæld gik afgangen som planlagt. Glade krydstogtgæster vinkede med håndklæder.

Fredericia: Søndag skulle krydstogtskibet MS Europa ankomme til Fredericia kl. 13.

Men pludselig dukkede skibet op - en time før meldt ankomst. Det betød, at Visit Fredericia fik travlt. For velkomstkomitéen troede, anløbet først var kl. 13, så derfor var ikke alle klar.

De frivillige fra kanonlauget var ankommet, så de kunne godt give kanonsalut som sædvanligt, men 6. Juli Garden var ikke ankommet. De blev tilkaldt i en fart.

- Så de spillede, mens gæsterne gik fra borde, fortæller eventkoordinatorelev Anna Bendtsen fra Visit Fredericia, som var en del af velkomstkomitéen på kajen.

Annonce

Vinkede med håndklæder

Som regel spiller garden, mens skibet lægger til kaj, men på grund af den tidlige ankomst fik gæsterne musikken, da de gik fra borde. Visit Fredericia fik også travlt med at få flag op under den tidlige ankomst.

Der var 300-400 krydstogtgæster ombord på MS Europa, som med sine 199 meter er et af de mindre krydstogtskibe.

Til gengæld gik afgangen kl. 19 som planlagt.

- Jeg blev overrasket over, hvor mange der var mødt op for at vinke farvel. Gæsterne var også rigtig glade og var inde på værelserne for at hente håndklæder, som de vinkede farvel med, fordi de ikke havde flag med, fortæller Anna Bendtsen.

Krydstogtgæsterne havde på forhånd enten booket busture, hvor fire busser var afsted, eller gik en tur i Fredericia på egen hånd.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce