Annonce
Trekantområdet

Kulturnat med popstjerner

Model og musiker Bilton Martin spiller i Tøjhuset 30. august. PR-foto

Fredericia: På Kulturnatten i festugen, fredag 30. august, kan man opleve masser af god musik i Tøjhuset, hvor der hele eftermiddagen og aftenen være musik og underholdning - alt sammen med gratis adgang.

Arrangementet åbner med J.O. Swing-trio og fredagsjam, hvor der efter en koncert er åben scene for alle. Bagefter kan man opleve det nye stjerneskud Bilton Marten, der er af dansk og canadisk herkomst. Han er udover den lovende karriere som musiker også model, og med hans stemme, særlige look og nærværende sange er han godt på vej til at indtage en plads på den danske musikscene. Han er inspireret af kunstnere som Paolo Nutini, Rob Thomas og Norah Jones.

Aftenens hovednavn er Rasmus Walter. Med fire soloalbum i ryggen og ny musik på vej, er der garanti for en nærværende oplevelse med både nye og gamle numre.

Koncerterne er arrangeret af Trekantområdets Festuge i samarbejde med Tøjhuset/Fredericia Live.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Indbrudstyv brød ind i villa på Vejlevej

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce