Annonce
Trekantområdet

Kulturnatten i Fredericia vil give oplevelser der flytter folk

Den franske teaterforestilling handler om en sørgende familie, der skal til begravelse, men de kan ikke finde kirkegården. Det er en ekstremt tragikomisk situation, hvor børn og voksne kan følge det mest usandsynlige begravelsesoptog gennem byen. PR-foto
Fysisk bevægelse. Bevægelse i holdninger. Bevægede følelser. Der er mange møder at flytte sig på, og årets Kulturnat beskæftiger sig med dem alle.

Fredericia: Temaet for årets Festuge i Trekantområdet er "Flyt dig", og det gælder ved Fredericias Kulturnat. Og det bliver der masser af muligheder for ved Kulturnatten fredag 30. august.

På Rådhuspladsen giver Teater Malstrøms nye Liva Weel kabaret nogle numre. Man kan også opleve Røgsignal, som er inspireret af moderne indierock og hjemve efter øde landeveje i Vestjylland. Guitaristen Toke Lynggaard har samlet unge jazzmusikere, og hen på aftenen kommer elever fra Det Kgl. Teaters Talentlinje fra Esbjerg Kulturskole og optræder.

I Gothersgade kan man modellere værker i ler sammen med elever fra Den Kreative Skole og kunstneren Marie Retpen. Depotgården inviterer til arbejdende værksteder og salg fra boder på Ryes Plads.

Annonce
Elever fra Den Kreative Skole inviterer forbipasserende til at arbejde med på leret. PR-foto

Akkari om at skifte holdning

På biblioteket fortæller Ahmed Akkari om det udfordrende og befriende ved at turde flytte sig i sine holdninger.

Den franske teatertrup Cie Cacahuète ankommer med båd og sort humor fra Middelfart til Kulturnatten på Gammel Havn kl. 19.15. Og i Kanalbyen inviterer kunstnerkollektivet Vontrapp til en anderledes præsentation af deres kunstværk kl. 17 og 19 med start ved Coffé Corner.

Sidst på aftenen bærer børn fra Sct. Knuds Skole en lang, lysende drage gennem gaderne.

Hele programmet for Kulturnatten kan ses på trekantfest.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];