Annonce
Erhverv

Kun de bedste udstillere får lov at være med: Klar til shopping-bonanza i Spektrum

På Shopping Bazar står omkring 100 udstillere klar med deres tilbud. Privatfoto
I denne weekend står den på efterårsshopping i Spektrum. For messearrangør Dorthe Kildal Johannsen bliver det Shopping Bazar nummer 101.

Vejle: Det begyndte for 15 år siden. Dorthe Kildal Johannsen fik en god idé i en lade uden for Kolding; en idé, der hurtigt voksede sig til en messe-succes i Fredericia, Kolding og Vejle med overskriften Shopping Bazar.

Denne weekend, 21. og 22. september, står udstillerne på omkring 100 stande klar i Spektrum Vejle til at give de besøgende en god shoppingoplevelse.

Dorthe Kildal Johannsen ser frem til en velbesøgt messe, som hun beskriver som et "overflødighedshorn med tusindvis af kendte mærkevarer til bazarpriser".

- Messen i Vejle plejer at være velbesøgt, op mod 10.000 gæster, fortæller arrangøren.

Vejle-messen er anderledes end Shopping Bazar i Fredericia. I fæstningsbyen bliver den holdt to gange om året, og i forhold til Vejle er der plads til dobbelt så mange udstillere.

- Messen i Vejle er mindre, men til gengæld er det kun de bedste udstillere, der er med. Standarden er højere i Vejle, hvor der faktisk er venteliste for at være med, fortæller Dorthe Kildal Johannsen, der også er begejstret for rammerne i DGI Huset.

- Der er altid et flow af mennesker, som skal svømme, se en håndboldkamp eller andet. Og de kigger selvfølgelig også forbi messen, hvor der er fri entré.

Annonce

Shopping Bazar

  • På messen vil der være omkring 100 stande.
  • De besøgende kan blandt andre møde: LoSoCo Fashion, USO Modetøj & Sko, Janne K, Italianboots.dk, Fashionhero, Frk. Löwenstein, Jeff & Joy, Uldkompagniet, Harritz, GH Furniture, Soveland.dk, Raunsborg Nordic, Beautycos.dk, Barsushi, PR Chokolade, Bryggeriet Frejdahl, Jolly Cola, Mjødladen, VinMedKant, Osteriet og mange flere.
  • Shopping Bazar i Spektrum foregår 21. og 22. september klokken 11 til 17. Der er fri entre.

Runder 100 messer

Vejle har været en del af Shopping Bazar, siden konceptet så dagens lys for 15 år siden. Der har ikke altid være fri entré, men messearrangøren vil gerne sikre, at udstillerne har et godt salg. Og fri entré er lig med mange besøgende.

I år rundede antallet af livsstils- og shoppingmesser 100.

- Jeg havde jubilæums-messe nummer 100 i maj i Fredericia. Så messen i Vejle er nummer 101, og jeg er meget taknemmelig for, at konceptet stadig kører. For mange af de besøgende er det ligefrem blevet en tradition, at de sammen med familien eller veninder skal til Shopping Bazar. Det er en shoppingtur, de sparer sammen til, lyder det fra Dorthe Kildal Johannsen.

Først til mølle og spidse albuer er altid godt, når man er på tilbudsjagt. På Shopping Bazar behøver man dog ikke at stå tidligt op. Det sørger de såkaldte timesalg for; hele weekenden igennem vil der være forskellige tilbud på standene.

Velgørenhed

De såkaldte goodiebags vil igen blive solgt på messen. De koster 100 kroner, og er en del af Dorthe Kildal Johannsens koncept, som handler om velgørenhed. I poserne er der blandt andet en Raunsborg Nordic håndcreme, magasiner, chokolade, cola og gavekort.

- Overskuddet fra salget går til hospitalsklovnene på Trekantområdets store børneafdeling på Kolding Sygehus, fortæller Dorthe Kildal Johannsen.

Efter 15 år med Shopping Bazar har hun ikke tabt pusten.

- En gang lavede jeg otte messer om året, og det blev bare for meget. For rutinepræget. I dag er det anderledes, så nu glæder jeg mig rigtig meget til hver enkelt messe, bedyrer hun.

Arbejdet med Shopping Bazar er da heller ikke hendes primære job længere.

- Tre dage om ugen er jeg ansat på Bryggeriet Vestfyen, hvor jeg blandt andet arbejder med markedsføring, events og messer i ind- og udland, fortæller Dorthe Kildal Johannsen.

Dorthe Kildal Johannsen opfandt Shopping Bazar for 15 år siden. Messen i Vejle den kommende weekend er nummer 101. Privatfoto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce