Annonce
Fredericia

Kun én ny smittet i Fredericia siden i går: Corona er for nedadgående

Vaccineringen fortsætter i Fredericia Kommune: 6,5 procent af indbyggerne har fået første stik. 3,6 procent har fået første og sidste stik. Foto: Liselotte Sabroe, Ritzau Scanpix
Men Fredericia er stadig fjerdehårdest ramte jyske kommune. 530 nye smittede på landsplans fra torsdag til fredag.

Fredericia: Smittetallet i Fredericia Kommune steg fra 1158 torsdag til 1159 fredag - det vil sige, at 1159 har været smittet - eller er smittet - siden coronas udbrud i Danmark i januar 2020.

Det viser dagens opgørelse fra Statens Serum Institut.

På landsplan er der konstateret 530 smittede det seneste døgn. To er døde med coronavirus. Positivprocenten falder sammen med smittetallet, der var over 600 det foregående døgn: Blot 0,38 procent af prøverne herhjemme de seneste 24 timer var positive.

Annonce

Kolding stadig i top

På landsplan er Fredericia den 15. hårdeste ramte kommune lige nu.

I går var placeringen en 14. plads. I top ligger Kolding, i bund Ærø og Samsø med nul nye smittede de sidste syv dage. I Jylland er Kolding, Vejle og Aabenraa kommuner højere placeret på kommunelisten end Fredericia.


Positivprocenten falder sammen med smittetallet, der var over 600 det foregående døgn: Blot 0,38 procent af prøverne herhjemme de seneste 24 timer var positive.


Vaccineringen fortsætter, men i tal er procenten i Fredericia Kommune den samme som i går: 6,5 procent af indbyggerne har fået første stik. 3,6 procent har fået første og sidste stik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce