Annonce
Middelfart

Kunsten stiger: Kom og mal på Nytorv

Lørdagen er en del af "Sæt pris på din by"-kampagnen, og blandt andet vil vinderen af Melfar Posten og Brobygning Middelfarts tegnekonkurrence fra foråret blive afsløret. Det sker klokken 14. Men der er også mulighed for at møde udøvende kunstmalere - og at være med til at male et fællesværk. Foto: PR
Annonce

Middelfart: Der er ekstra gode grunde til at kigge forbi Middelfart i weekenden. Et omfattende sommerprogram, som endnu ikke er offentliggjort i detaljer, tager sin begyndelse med det formål at gøre Middelfart til en summende sommerby, hvor turister og lokale kan være med til at skubbe gang i handelslivet efter coronanedlukningen.

Lørdag eftermiddag bliver der således "Montmartre-stemning" på Nytorv. Mellem klokken 13-16 laver Foreningen Vestfynske Kunstnere ”åbent værksted” og viser eksempler på egne værker. Der bliver også mulighed for, at alle besøgende kan komme ned og være med til at kreere et stor fælles middelfartmaleri, som efterfølgende bliver udstillet i Fynske Bank.

Klokken 14 er der kåring af vinderen af børnetegnekonkurrencen ”Sæt pris på din by”, som Melfar Posten og Brobygning Middelfart står bag.

Borgmester Johannes Lundsfryd (S) og filialdirektør for Fynske Bank Jette Rosenberg deltager i kåringen og overrækker præmien.

Annonce

Søndag med guldfe

Søndag fra klokken 12-16 får Middelfart besøg af den smukkeste guldfe. Feen vil sprede glæde på sin vej rundt i byen, og det vil også være muligt at få taget "en fortryllende selfie" med hende.

Udvalgte butikker vil have åbent både lørdag og søndag kl. 10-16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce