Annonce
Middelfart

Kunstforening holder generalforsamling

Årets første udstilling i Brenderup står kunstner Erik Lindberg for. Han kommer også og fortæller om sine malerier, når kunstforeningen holder generalforsamling. Foto: PR
Annonce

Brenderup Højskoles Kunstforening inviterer til sin 23. ordinære generalforsamling tirsdag 14. januar klokken 19.30 i Foredragssalen på Brenderup Højskole, Stationsvej 54, Brenderup.

Årets første udstilling, er netop hængt op i Foredragssalen, og kunstneren bag denne - Erik Lindberg - indleder aftenen med et foredrag. Erik Lindberg kalder sig ’Maleren af verden’. Han tager fat i livet og maler de relationer, der er farlige at italesætte, men han gør det med en kærlighed til livet. Der er passion i hvert et penselstrøg og hans palet er afstemt med drama og sans for eventyr. Udstillingen kan ses i januar og februar.

Udover at udlodde et antal købte og donerede værker udtrækker Kunstforeningen også ekstragevinster blandt de fremmødte medlemmer.

Alle er velkomne til generalforsamlingen.

Arrangementet slutter traditionen tro med en lettere anretning. Det koster 30 kroner for medlemmer og 60 kroner for ikke-medlemmer at deltage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Mand på Østerstrand truede med at stikke folk med kniv: Sigtet for trusler på livet

Annonce