Annonce
Erhverv

Kvadratmeter og nye lokaler lokker Jysk og thansen til ny placering: Håber på åbningsfest

På dronefotoet her ses noget af grunden, hvor Elgiganten, Jysk og thansen skal holde til. For de to sidstnævnte får flytningen ikke den store betydning for antallet af ansatte, selvom butiksarealet vokser. Jysk fortæller, at det ikke er praksis at ansætte flere i forbindelse med en flytning, mens thansen oplyser, at udvidelsen formentligt betyder, at der skal ansættes et mindre antal medarbejdere. Arkivfoto: Søren Gylling
Nye lokaler og mere plads er især årsagen til, at Jysk og thansen flytter i nye lejemål. Samtidig ser butikkerne en stor styrke i konstellationen af kædebutikker, som rykker tæt sammen.

Fredericia: I dag er Jysk og thansen naboer på Vejlevej, hvor de holder til i nummer 135 og 137. Selvom de for en stund skilles, bliver de igen naboer cirka 500 meter længere mod vest på Vejlevej i det kommende byggeri, som entreprenørvirksomheden Daugaard Pedersen opfører.

Det til stor glæde for begge butikskæder.

- Ved at flytte til et område med både Biltema, Elgiganten og Jysk bliver vi en del af fire stærke brands, og det er én af grundene. Derudover betyder det også meget for os, at vi fremtidssikrer vores butik ved at flytte i nyt og større, siger Alija Konjaric, der er koncernkædechef i Danmark og Norge for T. Hansen Gruppen A/S.

Annonce
Flytningen af thansen betyder, at Biltema får en konkurrent tæt på. Hos thansen ser koncernkædechef Alija Konjaric dog anderledes på det. - Vi har det rigtig godt med at ligge tæt på Biltema. De steder, vi ligger tæt på hinanden, stiger vores omsætning, så jeg tror, at det giver en stor synergi at ligge tæt på dem, selvom nogle af vores produkter er inden for samme område, siger Alija Konjaric. Arkivfoto: Søren Gylling

- I mange tilfælde kan det bedre betale sig at flytte i nyt frem for at renovere, og vores nuværende butik trænger virkelig til en overhaling, uddyber han.

For thansens vedkommende betyder flytningen, at lejemålet går fra cirka 1000 til 1250 kvadratmeter. De ekstra kvadratmeter får i særdeleshed betydning for selve butiksarealet, der går fra cirka 350 til 600 kvadratmeter i det kommende lejemål, fortæller Alija Konjaric.

Moderniseret butikslokaler

Også hos Jysk betyder ny butik, at der kommer nye muligheder. Butikken bliver ligesom thansen indrettet efter kædens nyeste koncept, og lejemålet går fra cirka 1400 til 1900 kvadratmeter.

- De ekstra kvadratmeter betyder, at vi har mere plads til både varer og lager, og at vi i endnu højere grad kan inspirere kunderne gennem indretningen i butikken, siger Martin Fyn Aamand, der bærer titlen "Communications & PR Manager" hos Jysk.


Vi håber på at kunne holde åbningsfest med køtilbud, hvis restriktionerne tillader det til den tid.

Martin Fyn Aamand, Jysk


Han fortæller blandt andet, at der bliver indrettet små rum i butikken med skillevægge, så kunderne, ligesom udeområderne også får et nyt udtryk. Derudover bliver der et madras-studie, hvor kunderne kan teste liggekomforten.

Annonce

Planlægger fejring

Går byggeriet efter planen, forventer thansen at overtage det nye lejemål i løbet af oktober og at kunne slå dørene op i november 2021. Da der er tale om en nybygget ejendom, bliver det minimalt med lukkedage undervejs.

Det samme gælder for Jysk, som forventer at slå dørene op i de nye lokaler i foråret 2022.

- Vi håber på at kunne holde åbningsfest med køtilbud, hvis restriktionerne tillader det til den tid, pointerer Martin Fyn Aamand.

Annonce

Ingen vil væk fra lokal virksomhed i vækst: - Medarbejderne skal have en fantastisk dag, så skal indtjeningen nok følge efter

Kultur For abonnenter

Anmeldelse: Sannes sang var - desværre - så svag, slidt, sølle, at det gjorde ondt at opleve

Danmark

Lørdagens coronatal: 402 indlagte med corona - og 427 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Endelig en vigtig ændring på stor travl parkeringsplads

Fredericia For abonnenter

Motorvejsstøjen eksploderer: - Jeg ville hellere have en vindmølle i min baghave

Fredericia

Fantasien når nye højder: Fredericia skal da have sit eget Eiffeltårn

Alarm 112

22-årig kaldte politiet for 'fucking svin': Det skulle han aldrig have gjort

Avisen Danmark ved Ukraines grænse til Moldova: Her splitter spørgsmålet om Rusland

Fredericia

Fredericia lider stort tab af turister: Nu skal Businessman Brown og Familien Fjeld vindes tilbage

Erhverv For abonnenter

Katrines virksomhed skaber mere vild natur i hele Danmark - og har stor succes med det

Alle skriger på arbejdskraft, men her drukner man i ansøgninger: - Det har vi aldrig prøvet før

Fredericia For abonnenter

Far krævede millionerstatning efter overfald, men fik 2900 kroner: Datters sidste håb om retfærdighed forsvandt

Det halter med udredning af astmapatienter: I fire år troede Janne, at hun havde astma, men medicinen hjalp aldrig

Alarm 112

Udlændinge forsøgte at begå indbrud: Blev stoppet af hundepatrulje

Navne For abonnenter

Løbe- og madglad byrådspolitikers bedste råd: Vær modig og nysgerrig

Kultur

Hans blev kaldt for nazi-unge: - Det gør ondt på en lille dreng

Annonce