Annonce
Vejle

Kvartetten Sirena spiller på blokfløjter i alle størrelser den 23. september i Mølholm Kirke

Den prisbelønnede dansk-svenske kvartet Sirena spiller på blokfløjter i næsten enhver tænkelig størrelse. De giver koncert i Mølholm Kirke søndag den 23. september. PR-foto

Vejle: Søndag den 23. september kl. 15 kan man i Mølholm Kirke stifte bekendtskab med den prisbelønnede og nyskabende kvartet Sirena. En koncert med Sirena er en oplevelse, der begynder med synet af ca. 30 blokfløjter i alle størrelser; fra 20 cm til næsten to meter. Barok-, renæssance- og middelaldermusik samt musik fra vor egen tid præsenteres i en strøm, hvor musikernes bevægelser og brug af rummet formidler musikken på en enestående måde.

Den dansk-svenske kvartet har spillet et utal af koncerter i Skandinavien og i det øvrige Europa. Kvartetten har vundet flere priser og har en række uropførelser af danske, svenske, norske og islandske komponister bag sig. Sirena har optrådt i radio og TV og har siden 2000 været artister på det svenske pladeselskab BIS med udgivelser, der har høstet store anmelderroser i både dansk og udenlandsk presse.

Sirenas koncerter er fortællinger, der bliver skabt, når stilarter og udtryk blandes til en kontrastrig og medrivende performance.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce