Annonce
Erhverv

Kylle-kylle må skåle hver for sig: Carlsberg har kørt de sidste påskebryg ud

De sidste Tuborg påskebryg forlod Carlsberg i Fredericia i sidste uge og dermed klar til at skåle "hver for sig" i påskedagene. Foto: Carlsberg
Annonce

Fredericia: Påskefrokosterne er aflyst, danskerne skal holde afstand og også fejringen af Hendes Majestæt Dronning Margrethes 80 års fødselsdag er aflyst.

Men påskebryggen er brygget, og lastbilerne er rullet ud fra Carlsberg og ud i butikkerne. Der kan fortsat skåles i påskebryg - bare på afstand.

- Påsken bliver selvfølgelig helt anderledes i år. Derfor justerede vi årets kampagne for Tuborg Påskebryg til at opfordre til at skåle sammen hver for sig. Det bliver en ny måde at skåle på, som kan hjælpe med at åbne samfundet igen. Kylle, kylle har helt klart sin største berettigelse til de private påskefrokoster, som vi i år holder hver for sig, og i disse krisetider opfordrer vi til, at man supplerer sin Kylle Kylle med en påskebryg fra et af de små bryggerier, siger Anne Dorthe Beck-Nielsen, der er brand manager hos Tuborg marketing.

Annonce

Bliver brygget i Fredericia

Det samlede påskeøl-salg steg seks procent fra 2018 til 2019. Det fremgår af Carlsberg Danmarks indsalgsfolder, der udsendes til alle kunder. Tuborg Påskebryg følger markedet og steg også seks procent og er den største sællert, når det kommer til påskebryg med 49 procent af markedet.

- Det nye Kylle kylle-design, som vi introducerede sidste år, hjalp med at fastholde de gode takter i detailhandelen, hvor Kylle, kylle altid har klaret sig bedst, og lageret er da også tømt. De sidste Kylle, kylle forlod Fredericia allerede i sidste uge, oplyser Anne Dorthe Beck-Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se klippene - udvalgte spørgsmål til statsministeren: Kan jeg bryde loven og via min uvidenhed slippe for straf?

Annonce