Annonce
Erhverv

Låsesmed flytter og udvider med showroom: Her kan du se fremtidens nøgleløse lås

Tiden er efterhånden ved at løbe fra den traditionelle nøgle. I hvert fald hvis man skal tro Daniel Kjær Sørensen, der er afdelingschef i Certego Region Syddanmark. I stedet bliver nøglerne erstattet af elektroniske løsninger. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen

I løbet af efteråret flytter sikkerheds- og låsesmedsfirmaet Certego i større lokaler, som samtidig giver mulighed for at lave et nyt showroom.

Fredericia: I løbet af efteråret flytter Certegos sikkerheds- og låsesmedsbutik i Fredericia.

Medarbejdere og faste kunder behøver dog ikke finde GPS'en frem for at sætte kursen mod den nye lokation. Der er nemlig kun tale om en flytning på ganske få meter, når de rykker ind i lokalerne, hvor dyrebutikken All4pets tidligere lå. Det ligger umiddelbart ved siden af Certegos nuværende adresse på Egeskovvej 145.

Her får Certego ud over medarbejdere og butik plads til at lave et nyt showroom, hvor man med en messe-lignende indretning vil fremvise de nyeste løsninger indenfor sikkerheds- og sikringsbranchen.

- Vi ønsker at skabe et center, hvor erhverv, private og bygherrer kan komme og få en idé til det, vi kalder en tryg fremtid, siger afdelingschef for Certego i Region Syddanmark, Daniel Kjær Sørensen.

Annonce
Samtidig med at Certego i Fredericia flytter i større lokaler, laver sikrings- og låsesmedsfirmaet et showroom, hvor kunder kan komme og opleve moderne sikkerhedsløsninger. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen

Den traditionelle nøgle bliver forældet

Daniel Kjær Sørensen forventer, at Certego i starten af oktober kan slå dørene op til virksomhedens første showroom i landet, hvor såvel private som erhvervskunder får mulighed for at se de nyeste sikringsløsninger.

Håndværkere og malere har allerede været i gang med at sætte den nye lokation i stand, og senere på måneden kommer leverandører for at opsætte modeller af moderne sikringsløsninger.

- I fremtiden og den moderne nutid findes den almindelige nøgle ikke. Den moderne nøgle er i dag en chip, kode, elektronisk kort eller fingeraftryk, siger Daniel Kjær Sørensen, som fortæller, at det nye showroom bliver etableret i Fredericia, fordi det ligger geografisk godt.

Selve showroomet bliver ifølge Daniel Kjær Sørensen det første af sin slags i Danmark - både i Certego og i branchen generelt.

Der bliver en overgangsperiode, hvor Certego både vil høre til i de nuværende og nye lokaler, men på sigt bliver det hele samlet under et tag, hvor der er 600 kvadratmeter.

Certego har flere butikker i Norden. I Fredericia er firmaets kunder især boligselskaber, banker, offentlige institutioner, erhverv og private.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce