Annonce
Fredericia

Læge sælger praksis: Overtages af andre læger fra byen

Fredericia Sundhedshus får nye læger. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Læge Kirsten Hald har solgt sin praksis i sundhedshuset. Den overtages af Lægerne Ved Volden, som i forvejen driver en lægepraksis på Nørre Voldgade.
Annonce

Fredericia: Praktiserende læge Kirsten Hald har solgt sit ydernummer.

Hendes praksis i Fredericia Sundhedshus er overtaget af Lægerne ved Volden pr. 1. november, oplyser Fredericia Kommune i en pressemeddelelse.

Dermed skal Lægerne ved Volden fremover drive to klinikker: Én i Nørre Voldgade og én i sundhedshuset, som får navnet: Lægerne ved Volden afd. Dronningensgade.

- Vi har længe haft et pladsproblem i vores nuværende lokaler, så da muligheden for at overtage Kirstens klinik og lokaler opstod, var det helt oplagt at slå til. Især fordi vi også gerne vil være en aktiv del af sundhedshuset med de fordele og den dynamik, der er ved at være tæt på andre praktiserende læger, speciallæger og andre sundhedsprofessionelle. Vi deler f.eks. venteværelse med hudlægen, og vi har fået en varm velkomst, siger Kasper F. Kvist, som er speciallæge i almen medicin hos Lægerne ved Volden.


Da muligheden for at overtage Kirstens klinik og lokaler opstod, var det helt oplagt at slå til

Kasper F. Kvist, læge


Annonce

Læger bemander to klinikker

Lægesekretær Karina Hald fortsætter med over i den nye klinik.

Speciallæge i almen medicin, Olga Vett, bliver fast tilknyttet klinikken i sundhedshuset fra januar 2021. Desuden vil alle læger på de to adresser på skift bemande begge klinikker, og patienter kan blive tilbudt tider begge steder, står der i pressemeddelelsen.

Sundhedsudvalget formand Susanne Eilersen (DF) er glad for, at lægeklinikken fortsætter i sundhedshuset, som dermed stadig har fire lægeklinikker.

- Derfor glæder det os at kunne byde velkommen til Lægerne ved Volden og til nye patienter, samtidigt med, at alle de patienter, der har været vant til at færdes i huset som patienter hos Lægeklinikken Lillebælt, fortsat har en klinik i huset”, udtaler hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Podernes ilddåb begyndte roligt: - Det eneste, vi ikke er lært op i, er, hvad vi skal lave, når der ikke er nogen, vi kan teste

Coronavirus

Live:  Hver fjerde med corona er ikkevestlig indvandrer eller efterkommer

Erhverv

Erhvervsmægler byder Flammen velkommen: Det kan gøre Fredericia ekstra synlig

Annonce