Annonce
Debat

Læserbrev: Marianne Thomsen har sovet gevaldigt i timen

Foto: Colourbox
Annonce

Læserbrev: Det er yderst alvorlig (beskæmmende) læsning, at mere end 10 procent af vores unge imellem 16-29 år er parkeret i livet - ingen job eller uddannelse, men er blot sat på bænken. Hele 811 unge er der her tale om, og det er altså rigtig mange. Alt for mange.

Det er jo ikke lang tid siden, vi kunne læse, hvordan misbruget blandt unge i samme aldersgruppe er fordoblet, i denne sidste fireårige periode. Der tegner sig efterhånden et meget klart billede af den alvorlige situation, vi står midt i. Denne nedslående statistik må, sammenholdt med de utallige sager fra jobcenteret, kalde på selvransagelse hos de ansvarshavende parter i Socialdemokratiet og SF.

Disse tal er for valgperioden, hvor Marianne Thomsen har haft ansvaret.

Aben kan ikke sendes videre, og det er på tide, at hun og borgmesteren erkender, at de ikke har formået at løfte disse opgaver. Tiden er inde til at tænke på mennesket bag alle disse tal, sager og statistikker og endegyldigt får skabt et Fredericia, hvor alle er med. Vi skal en gang for alle tage et opgør med den måde, vi driver beskæftigelsespolitik på i Fredericia, og investerer i vores unge. De er fremtiden og lige nu er over 10 procent sat på bænken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Corona: Politikere holder vejret for at plejehjem og ansatte går fri - plejepersonale skal testes hver 14. dag

Debat For abonnenter

Messe C-chefen siger: Kære veganere og beefeatere, kære kronikere og kristendemokrater, kære tabere og fiskerlussing'er - tak til jer allesammen

Fredericia

Susanne har droppet Sundplejen og valgt kommunal hjælp: - Jeg havde dårligt nok lyst til at smile

FC Fredericia

FC-træner: Spillerne tømte energitankene, og der er ikke nok tid til at fylde dem op

Fredericia For abonnenter

Flere sager med utilfredse borgere - men Sundplejen har kun få borgere færre end da firmaet begyndte

Annonce