Annonce
Fredericia

Læserne har (be)stemt: Vil helst vide, om Nørrebrogade kan forlænges

Sådan ser den nordlige ende af Nørrebrogade ud, men var der ikke engang planer om at forlænge den ud til Vestre Ringvej? Det mener læser Kurt Larsen at kunne erindre, og han spørger, hvorfor vejen ikke bliver forlænget. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen
Er det muligt at forbinde Nørrebrogade og Vestre Ringvej ved at forlænge Nørrebrogade mod nord? Det var det spørgsmål, flest læsere godt kunne tænke sig svar på i den seneste uges afstemning.
Annonce

Fredericia: Hvorfor bliver Nørrebrogade ikke forlænget nordpå, så den kan forbindes med Vestre Ringvej?

Det spørgsmål, der kommer fra Kurt Larsen, kunne mindst 57 læsere godt tænke sig svaret på. De har alle stemt på spørgsmålet i afstemningen, der har afgjort, hvilket trafikrelateret spørgsmål dagbladet skal jagte svaret på.

I alt 79 læsere har fordelt deres stemmer på tre forskellige spørgsmål. De to andre spørgsmål handlede om, hvorfor nyetablerede lyskryds ikke bliver finjusteret, så de afvikler trafikken bedre, samt hvorfor der ikke er etableret fortov ved Stenhøjvej, da man udstykkede Stenhøjvænget, Golfvænget og flere andre vej. De spørgsmål fik henholdsvis 10 og 12 stemmer, og Nørrebrogade-spørgsmålet fik dermed klart flest stemmer.

Manden bag spørgsmålet, Kurt Larsen, mener, at en forlængelse af Nørrebrogade kunne få en del trafik væk fra Indre Ringvej og Vejlevej. Han erindrer også, at forslaget har været drøftet tidligere. Så måske gemmer der sig en historisk vinkel? Det bliver vi formentlig klogere på, når spørgsmålet bliver besvaret i en artikel, der bringes inden for en uge.

De to spørgsmål, der måtte se sig slået i afstemningen, bliver gemt, og så kan det være, det bliver et af dem, vi tager op en anden gang.

Hvis du selv har en undren, du godt kunne tænke dig, dagbladet skal undersøge, kan du sende det til os via boksen under afstemningsresultatet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce