Annonce
112

Læserne har stemt: Krydset ved 6. Juliskolen skal undersøges

Hvorfor er krydset ved den gamle 6. Juliskolen ikke en rundkørsel? Det spørgsmål har Peter Lomholt stillet til Fredericia Dagblad. Og det vil vi nu undersøge. Screenshot: Google Streetview
103 læsere valgte at være med til at bestemme, hvilket spørgsmål, Fredericia Dagblad skulle undersøge næste gang som led i vores projekt, Byen Spørger - Vi Svarer.

Fredericia: Hvad optager flest, og hvilket spørgsmål skal Fredericia Dagblads journalister undersøge næste gang? Et kryds med dårlige oversigtsforhold, en pænere indkørsel til byen eller ændring i hastighedsgrænsen på en bestemt vej?

En afstemning, der løb over en uge, gav vores læsere mulighed for at være med til at bestemme, hvilket spørgsmål, der skulle besvares næste gang som en del af vores ”Byen Spørger – Vi Svarer”. Det har 103 valgt dele deres mening om. Og sådan fordeler stemmerne sig:

42 ud af 103 stemmer landede på spørgsmålet om, hvorfor krydset ved den gamle 6. Juliskolen ikke er en rundkørsel. 28 ville gerne have besvaret, hvorfor hastigheden er sat ned til 60 kilometer i timen på Snaremosevej, mens 33 stemmer havnede på spørgsmålet om, hvorvidt det ikke var muligt igen at få smuk beplantning ved indkørslen til Fredericia.

Annonce
Sådan stemte læserne. Grafik: Mikkel Damsgård Petersen

Undrer du dig?

Det bliver altså oversigtsforholdene ved 6. Juliskolen-krydset – i dag Social- og Sundhedsskolen - vi går i gang med at grave i. Den historie vil i nærmeste fremtid blive undersøgt og skrevet. Har du også et spørgsmål eller en undren? Så kan du stille det på vores side: redaktion.frdb.dk/byenspoerger/

Intet er for stort eller for småt – det afgørende er bare, at det skal handle om byudvikling i Fredericia Kommune.

På hjemmesiden kan du samtidig også se tidligere besvarede spørgsmål samt læse mere om vores projekt.

Måske er det din undren eller dit spørgsmål, vi undersøger til bunds næste gang. Hvis det er tilfældet, kontakter vi dig.

 

Annonce
Forsiden netop nu
FC Fredericia

Minut for minut: Suveræne FC Fredericia knuser Nykøbing FC i overlegen sejr 

Annonce